Українська Канада
-
здавали з донькою 25 березня і Варшаві, прийшло моє підтвердження біометрії і лист для ворк перміт. по доньці нічого ще не прийшло. але я наробила проблем коли заповнювала, випадково видалила анкету доньки, то потім подавала окремо на неї. і себе як її представника. чи добре чи ні не знаю, робила 18 березня сама до виходу всіх інструкцій... тепер дуже переживаю чи все складеться. всім легкого отримання віз і адаптацій в Канаді!!!
-
Чат, а є кому приходив лист, що дозволено працювати у Канаді, але сам процес розгляду заявки ще у процесі?
-
Щиро вдячна за відповідь!!!!
-
У мене така сама послідовність . Чекаю лист на подачу паспорту. Біометрію здавала у Варшаві. Думаю, там просто велике навантаження
-
Вам повинен прийти ще один лист, запрос на паспорти
-
я прочитала і переклала , щиро вдячна, просто думаю чи має бути ще один лист на вклейку, чи я можу з цим іти і клеїти
-
Без паспорта ніяк
-
Цей лист потрібно роздрукувати і взяти з собою до Канади. Після прибуття в аеропорту, потрібно буде пред‘явити його офіцеру Перевод на английском: Возьмите это рекомендательное письмо с собой в Канаду. В нем есть информация, которая может быть использована Агентством пограничной службы Канады для выдачи вашего разрешения на работу. Ваша заявка на работу в Канаде была первоначально одобрена Министерством иммиграции, беженцев и гражданства Канады. Окончательное решение о выдаче вам разрешения на работу и разрешении на въезд в Канаду принимается после осмотра офицером в Канаде. В это время офицер оценит, соответствуете ли вы требованиям Закона об иммиграции и защите беженцев, его положений и любого другого канадского законодательства. Документы, которые необходимо иметь при себе для получения разрешения на работу: • действующий паспорт или проездной документ. o Ваше разрешение на работу не будет действовать после истечения срока действия вашего паспорта. • действующая виза временного резидента (гостя) (TRV) или электронное разрешение на поездку (eTA), если требуется. o Ваша eTA действительна для многократного посещения Канады до . Ваш номер eTA привязан к паспорту, который вы использовали при подаче заявления на работу в Канаде. Собирая документы, помните, что: • Это письмо не дает вам права въезжать, оставаться или работать в Канаде. Сотрудник пограничной службы примет это решение по прибытии в Канаду. • Это письмо не является паспортом или проездным документом. Вас не пустят на посадку без паспорта, даже если у вас с собой это письмо. • Не упаковывайте эти или другие ценные документы в зарегистрированный багаж.
-
доброго дня , скажіть будь ласка, прийшов лист з номером на ворк пермит, а на вклейку візи ні. не розумію, це так треба і просто почекати, чи листа на вклейну не буде а цей лист з ворк перміт достатньо
-
ні,все буде гаразд,не хвилюйтесь
-
дякую. в Македонії швидко здали?
-
а паспорт на візу можно відправляти у будь-який центр, чи тільки там де здавали біометрію?
-
згідно з www.vfsglobal.ca/Canada/ немає в Софії візового центру. Скоріш за все був колись але потім закрили. Нам довелось їхати в Македонію (Скопʼє).
-
Ви маєте на увазі без закордон паспорта? Ні, але ви можете вклеїти дитину в свій і зробити візу на дитину теж.
-
Свідоцтво про народження дитини треба перекладати і прикріплювати і де?
-
нужно конечно, вам как минимум син надо сделать
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи хть пробував здавати біометрію в Болгарії в цьому візовому центрі: embassynvisa.com/canada-visa-application-centre-in-sofia-bulgaria/
-
Треба переводити всі документи чи можна так їхати?
-
Скажіть будь ласка з українським свідоцтвом про народження дитини можна їхати до Канади ,дитині13років,
-
Скажіть будь ласка має прийти повідомлення щоб йти забирати паспорт чи просто йти і питати в вфс?
22 Jan 2023, 19:22
57606/123896
6 minutes ago