Українська Канада
-
Здається залежить від авіаперевізника. Колись друзі казали, що їх заставили всі сумочки/бананки/пакети, які в них були, запхати в одну. І тільки тоді, коли влізло - пропустили. Вже зі свого досвіду пам'ятаю, як одна жіночка мала валізку, великий рюкзак, здоровецький пакет - і її без питань пропустили на борт. Тому думаю найкраще почитайте правила авіакомпанії, якою плануєте летіти. Чи відгуки про неї.
-
Дякую 🙏
-
Він може по старому працювати, оновлений колись та й прийде. Перший 3міс. дійсний
-
Привіт, можливо знає хтось, якщо везти з собою ноутбук, його можна везти в окремій сумці і + ручна поклажа. Чи сумка з ноутом вже буде рахуватись як одна сумка і за ще одну потрібно буде доплачувати ?
-
Можливо
-
Скажіть будь ласка, а можливо в одну сторону відправити паспорт на вклейку візи, замовним листом, а після вклейки забрати самостійно ?
-
Є люди, які постійно моніторять появу вільних місць та реєструють на біометрію. Або надсилайте заявку на ел.пошту та чекайте відповіді.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, хто віз ліки з собою, як на кордоні в Канаді не було питань (особливо антибіотики)?
-
Чи можна при відправці паспорту вказувати адрес пошти, якщо за кордоном?
-
Найлегше через агентство,якщо ви в Україні
-
Підкажіть, будь ласка, інструкцію з відправки паспорту на вклейку? 🥺
-
Доброго дня шановні Подеіліться будьласко інформацією Мій чоловік подав онлайн заявку на онолювання строку дії ВЁРК ПЕРМИТА , у мене питання як довго потрібно чекати на одобрення? Дякую
-
Наразі не маю можливості виїхати , інші варіанти є ?
-
www.cic.gc.ca/english/information/where-to-give-biometrics.asp Спробуйте записатися закордонном. Можливо Львівський центр завантаженний, тому і немає вільних місць
-
Коли я летів нікому не зважували
-
підкажіть будь ласка, лечу з маленькою валізою 8 кг, такі валізи зважують?
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, намагаюсь записатись на біометрію, через сайт, але не показує жодного вільного дня (available) , можливо хтось останнім часом зтикався і знає як краще туди потрапити ? Наскільки розумію це лише у Львові можливо зробити ?
-
Підкажіть будь ласка терміново потрібні ліки, тут лікарі не хочуть їх виписувати, хтось може буде летіти в Канаду в Торонто найближчим часом з України відгукнітся будь ласка🙏?
-
Лист-запрошення на біометрію (Biometric…letter) - це і є цей документ з кабінету.
-
Дякую Вам
22 Jan 2023, 19:22
5769/124586
36 minutes ago