Українська Канада
-
1. Можна 2. Так паспорт на тварину. Почитати будь де про паспорт тварини для виїзду за кордон 3. Не зовсім квиток, але це буде коштувати додаткових коштів 4. Згідно правил авіакомпаній які ви плануєте використовувати 5. Не мею такої інформації і не чув про що небудь схоже
-
У меня тоже не получается записаться на биометрию, все время пишет нет свободных мест.
-
доброго вечора ! будьласка , чи хтось володіє інфою? ПОДАННЯ ЗАЯВИ НА ОТРИМАННЯ ГОСТЬОВОЇ ВІЗИ У мене немає вакцинації Чи є якась інфа з приводу пропускають чи ні ?
-
Здравствуйте. 1. Мой мужчина иностранец и я забыла указать в его анкете как гражданский муж (в анкете написала single). Как можно изменить данные в анкете, если я уже подала паспорт на вклейку визы? Есть ли вообще какие-то варианты по типу объяснительного письма почему я не добавила его и что-то ещё? 2. Можно ли мне новую анкету заполнить? Или лучше этого не делать?
-
Доброго дня. Щойно отримав два листа (підтвердження біометрії та запит на надсилання паспорту) Здавав біометрію в Празі, 1го квітня. Вочевидь паспорт треба надсилати до Відня. Підкажіть, як ви це робили?
-
После получения визы есть ограничения по сроку, в течении которого необходимо заехать на территорию Канады? И касательно разрешения на работу тоже интересно
-
Дякую, термін не сказали?