Українська Канада
-
З'явились люди, які в Варшаві відправляли паспорти 29го числа і пізніше і отримали вже підтвердження від vfs?
-
Може знаєте були такі кому відмовили у візі?
-
Як раз в кабінеті і бачу, що UCI на кожного вже є.
-
В кабінеті теж немає. На дітей лише по два перших листа , про апплікації.
-
Поштою Вам приходять сповіщення про зміни на порталі, зайдіть в кабінет і подивіться чи є запит паспортів
-
Підкажіть, будь ласка. на дітей номера UCI вже є на сторінці , але поштою ніякої інформації вже тиждень. Чекати далі на запрошення на вклейку віз?
-
Добре дякую
-
Підкажіть, хоч комусь прийшов сьогодні лист від візового центру, що ваші документи отримано (або їх надіслали до посольства)? Відправила ще у вівторок і тиша. Відправляла до Варшави
-
На той самий email, ми один вказували
-
А хто здавав у Варшаві 30.03 біометрію і 1.04 дозакидав додадкові документи,вже отримали якісь листи є такі люди відгукніться😉
-
Ні нам потрібно самим відсилати ми з Чехії подавались.
-
Значить в нас якась проблема. Від 22 немає нічого… А другій людині приходило на її емейл?
-
У нас спочатку прийшло на 1 члена сім'ї, потім через 7 годин на другого
-
Ми подали заявки ще 22 так мені прийшов перший лис на ворк 23,другий вчора а чоловіку досі нема навіть першого так через кілька годин після чого?
-
За кілька годин прийде
-
Доброго дня всім! 💙💛 Я не знаю, кули мені написати даний запит, тому, якщо я не по адресу, перенаправте мене будь-ласка до необхідної групи 🙏🙏🙏 👉 Назараз, ми у даній ситуації: 1. Я с дочкою та кішкою + моя сестра с сином, 4 роки та котом плануємо летіти до Канади. Кіт та кішка кастровані, але без документів. 2. Ми з Харкова приїхали до Мюнхену (на волонтерській автівці) потім попали у маленьке містечко Добель, де перебуваємо тимчасово, поки не отримаємо дозвіл їхати далі до Канади. 👉Підскажіть, будьте ласкаві, як нам краще поступити: 1. Чи можна летіти с домашніми тваринами до Канади? 2. Чи потрібні документи? І які? Де можна почитати цю інформацію? 3. Чи потрібно купувати квиток на тварин? Чи на руках переноску тримати? Я маю надію, що не в багажному відсіку літака. 4. У пластиковій переносці чи у сумці із тканини краще перевозити? 5. Щось потрібно робити по приїзду для тварин? Ветеринара де модна знайти (можливо, вже є якась інформація, ссилки) Можливо, хтось у схожому становищі та може допомогти з інформацією 🙏🙏🙏 Дуже вдячна! 🙏
-
Коли проходили біометрію то офіцер навіть не розумів чому є друга аплікація😀Але приходить тільки на основного заявника?Чоловіку не приходило хоча я йому також відмічала ворк
-
Мені прийшов через декілька днів після листа з проханням надати паспорт
-
вибачте не услідкував за тим
-
Одна из форм с очередными вопросами для имигранта
22 Jan 2023, 19:22
57741/123821
about 5 hours ago