Українська Канада
-
Це, нажаль, ще одна проблема наших людей. Люди бачать цифри, але не бачать податки і ціни на життя. Працюючи на мінімальну зарплату зараз - $15 /год- а це саме та сума на яку варто розраховувати новоприбулим людям на найближчі пів року - рік, наприклад, в Торонто чи в Ванкувері, цієї зарплати вистачить тільки на аренду 1 кімнати ( не квартири навіть) в підвальному приміщенні і на їжу. Все, більше ні на що. $2438 вийде зарплата до податків - $1811 cad ($1400usd) після. $1000 піде на житло, $300-$400 на їжу, $100 -$200 на квиток на метро/автобус, $50 - мобільний телефон.
-
Дякую Вам за відповідь, але маю на увазі після підписання анкети якщо я вирішила ще додаткові догрузить я бачила тут було посилання але не можу знайти(
-
слава Україні маю два питання : 1.чи реально сім'ї в якій 6- ро дітей зараз за цією програмою вилетіти до Канади ; 2. чи можливо заповнити аплікацію дітям якщо всі до 12 років мають тільки свідоцтво про народження ?дякую заздалегідь)
-
Підкажіть за яким посиланням можна дозагрузити документи додатково. Дякую
-
Цей процес може бути 14 днів і більше....
-
Я дише одного не розумію, чому всі вихваляються тим, що працюють без вихідних і відпусток? Якщо твоя праця сплачується на такому рівні, що ти не не маєш вільного часу на спілкування з сім’єю, культурний відпочинок, друзів, то може час змінити щось? Гроші заради грошей то дуже дивна концепція. Без спогадів, вражень, мистецтва, близьких людей життя втрачає сенс. Особливо це розумієшь під час війни. Бо мало хто плакав, що мало годин на тиждень працював, чи не отримав підвищення.