Українська Канада
-
На якій вулиці здавали?
-
Підкажіть будь ласка, приймуть на біометрію, якщо записались раніше ніж прийшов запис?
-
Так
-
Вам вдалося?
-
Заповнювали апликацію на группу, але не знали що треба заповнювати усіх кожного окремо, та записалися на здачу біометрію усі, чи приймуть нас, але потім випровили. А запис прийшов потім приймуть на здачу?
-
Тоді можемо здогадуватись який алгоритм дії. Якщо у людини супер профайл., типу професія дуже потрібна і візова історія дуже класна, то такі аплікації можуть оброблятися і одобрятись автоматично, а того і швидко. Але то лише мої догадки. Впевнений що процеси в посольстві муторні
-
Я про Варшаву конкретно 😊
-
Всі в різних країнах і з різним візовим минулим
-
якщо ви в Польщі тоді спробуйте реєструвати через Україну. Я 3 дні намашадсь подати на здачу біометрії в Варшаві. Вийшло тоді, коли з мого акаунту зробили це в Україні
-
Де взаємозв'язок, одним дають відповідь за день в вихідний день, інші тиждень чекають? 🧐
-
понял, сори за флуд
-
є можливість перенести дату здачі біометріі в особистому кабінеті
-
Підкажіть будь ласка, приймуть на біометрію, якщо записались раніше ніж прийшов запис?
-
Писали вище у закріпленних оголошеннях, гортайте! (відмови, якщо: були випадки депортації, непогашена судимість, якщо тривалий час проживали в РФ тощо)...
-
Спасибо. С 25 числа
-
Я неделю, а мой знакомый уже две недели
-
Дякую!
-
З вихідними, здали у п’ятницю самостійно у візовому центрі , а о четвер на адресу було доставлено його назад
-
Это рабочих или с выходными? Дякую!
-
6 днів
22 Jan 2023, 19:22
58029/124597
23 minutes ago