Українська Канада
-
Booking com В спамі нема Перевізник сказав без booking number чи ticket number не може помогти
-
Де покупали квіток, що за перевізник, може за три - чотири години приїхати до аеропорту і там шукати офіс свого перевізника. Пошту перевіряли, в спамі не має листа?
-
Без ліцензії ви зможете працювати тільки як помічник в присутності ліцензійного майстра
-
Гайс, сьогодні рейс, допоможіть Не прийшов Booking Reference Number, що робити? Не можу зареєструватись на рейс
-
Скажіть, будь ласка, чи складно влаштуватися на роботу електриком, інженером-електриком, з досвідом проблем нема, маю на увазі чи потрібні ліцензування якщо так наскільки це складно?
-
Через електронну пошту реєстрація зараз
-
Бо дома краще)
-
ого
-
Нічого собі ціни в Вас в Торонто за кімнату! В інших провінціях за ці кошти можна зняти гарну квартиру)
-
Доброго дня е в Виннипеге учебнизаклоды щоб отрымыты специальность зварювальника або электрика або инщи буду даже вдячний за допомогу!!!
-
А чого повертаєтесь?
-
Добрий день) хто подавався на біометрію у Львові ближчим часом? Як виглядає процес реєстрування ? Бо я чула що змінилося (( дякую наперед ..☺️
-
@banofbot
-
Мені здається ви наступили на граблі 😂
-
Здаю кімнату в Торонто в 2 бедрумній квартирі Вулиці Янг і Шепорд Поряд зупинка автобуса, до метро 5 хв Для жінки/мами з дитиною (1200/1500)
-
t.me/petstocanada
-
Треба дивитися за що саме нараховано, який тарифний план. Якщо це помилка то все буде ок. Звісно треба йти до офісу компанії. Було відео на ютубі з такою ж проблемою.
-
Сьогодні закрила аккаунт бо повертаюся додому.нічого не нараховували... кредитний ліміт був 1000
-
Підскажіть будласка , може хтось перевозив тварин в Канаду з України ,собак вісом більш 23 кг, що для цього потрібно ,і як це зробити ???
-
Нема за що, не одну заявку вже робив і то як кому повезе, в когось весь процес до місяця часу а хтось пів року чекав👀
22 Jan 2023, 19:22
5804/124892
6 minutes ago