Українська Канада
-
Доброго дня, у нас групова подача заяв, заповнювала аплікацію за себе і за чоловіка. Підскажіть будь ласка, тепер потрібно ще роздрукувати і підписати форму 5476?
-
Добрий день! Хто знає, якщо в 2019 людина здавала біометрію в Канадській амбасаді, тоді як зараз виглядає відкриття візи?
-
У когось є вільні місця в Берліні чи Дюссельдорфі?( Хтось вже дивився? В мене все те саме, 0 вільних місць
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка хто знає,- до анкети на отримання візм потрібно прикріплювати документи (свідоцтво про шлюб, свідоцтво про народження дітей) вже перекладені на англ.мову, чи спочатку оригінал укр.мовою, а далі по вимозі? Наперед дякую
-
Попробуй зайти в режиме инкогнито
-
Класс, у вихідні навіть 👍👍👍
-
Дякую,а прийом на біо проходить точно по часу? Чи черги ще ?
-
Допоможіть з Бухаресті на біометрію...
-
Наскільки я знаю, здаєш всю електроніку і сумки/рюкзаки. З собою береш тільки документи: паспорт, розлюдрукований лист-інструкцію і запрошення підтвердження appointment на здачу біометрики. Все.
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, копії яких документів треба робити коли відправляєш документи на вклейку візи? Поки тільки біометрику здаю, але поки є можливість роздрукувати, хочу скористатися. Буду дуже вдячна!
-
Щиро дякую!
-
Хто підкаже, на здачу біо що потрібно точно брати з собою з документів? І що не можна в посольство?
-
Добрий день. Нічого страшного у тому, що деякі додані документи проскановані, а деякі ні (замість хочу додати фотографії)? Скани старі, можу тільки сфотографувати сторінки з печатками з заграну
-
Варшава квітень багато місць
-
Добрый день, Есть информация, кому то давали отказ по CUAET? И может кто из Праги, быстро биометрию можно пройти ?