Українська Канада
-
Коли вже прибуваєте
-
З яким офіцером і коли?)
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, чи реально зараз податись на біометрію в Молдові в Кишиневі, чи краще в іншій країні десь записуватись?
-
А можна спитати щодо WP. Чи Ви отримали листа про його підтвердження на пошту? Також бачила повідомлення, що почали надходити такі листе. Проте в них вже чітко вказані дати з ... по ... А не з дати прильоту
-
А якщо працювати продавцем чи на прибиранні в Манітобі, то це підходить для 12місячного досвіду для ПР чи ні?
-
Work permit отримується вже коли ви розмовляєте з офіцером, як я зрозуміла
-
До 10 років дають, але це залежить від окремого випадку. Наприклад, це перша віза у паспорті.
-
Ні. Вже непоодинокі випадки коли візу дають на 2-3 роки, при тому, що паспорт дійсний більший строк
-
Може то ви маєте на увазі work permit?
-
Ось і зрозумій тих канадців 😂 На сайті пишуть одна, на практиці геть інше 🤦♀️ Цікаво від чого залежить строк візи? Рішення окремого офіцера?
-
Так мають бути у всіх членів сім'ї вакцинація, у дитини теж с12 років, якщо у когось немає то карантин для усіх членів родини
-
8 років
-
Підкажіть, будь ласка, строк дії Вашого паспорта теж 3 роки, чи більше?
-
Таке саме, вже другий день, якщо знайдете відповідь, напишіть, будь ласка
-
отримали візу на 3 роки, якщо я правильно зрозуміла ваше питання
-
В Саскачевані можна було здати одразу екзамен на повноцінні права, якщо права отримані в Україні були отримані кілька років до того. Точний термін не пам'ятаю, але всі знайомі здавали одразу на повні права.
-
Якщо я відправлю паспорти всієї сім'ї на вклейку візи, але забиратиму їх потім сама, то мені треба кожному заповнити 3 сторінку Consent form і вкласти в конверт? Що вони дозволяють мені забрати чи це зайве?
-
Так можна
-
Доброго дня всім, якщо отримуєш візу по цій програмі, то чи обов’язково летіти до Канади? Тобто суть питання у тому чи можна зробити цю візу і полетіти за пів року наприклад
-
Дякую!
22 Jan 2023, 19:22
58151/124595
about an hour ago