Українська Канада
-
Вибачте, чи можу я звернутися до когось на рахунок проблеми подачі біометрії в особисті повідомлення? Просто тут чомусь видаляє скриншот
-
Так
-
Дуже влучна порада!
-
рашка пишеться з маленької букви
-
Підкажіть ,будь ласка,якщо я подавала заявку окремо і мама з братом окремо чи я можу реєструватися разом з ними на проходження біометрії?
-
Дякую!
-
Це запис на біометрію, можна вибрати 2
-
Доброго ранку, заблокували на сайтах для подачі біометрії. Помилка: 1020, можливо хтось натрапляв на таке?
-
А якщо я навчилась на курсах програмування 2 роки можуть взяти ? Чи це обовязково з відомостями про навчання в технікумах тощо в інфор спрямуванні
-
Дякую!
-
Яку кількість аплікацій вносити, якщо я їду з сином? Одну чи дві?
-
Скажіть ще, будь ласка, стосовно водійських прав. Якщо українець має права європейського зразку, яка процедура отримання канадійських? Знаю, що можна три місяці їздити, але потім потрібна заміна.
-
Якщо так, то буду летіти до Монреаля
-
Доброго ранку, чи була у когось проблема з блокуванням аккаунту на сайті для подачі біометрії? Помилка: 1020.
-
Доброго ранку! Допоможіть, будь ласка, на яку адресу ви заходите, щоб встати в чергу на біометрію?
-
Мені от цікаво чому всі летять до торонто? Якщо зрівнювати ціни то найдешевші до монреаля. А далі внутрішнішніми буду. Місцеві порадили перевізника flair.
-
А вчителем? Де почитати про отримання ліцензії?
-
А можете скинути про роботу ,житло ще раз будь ласка
-
А тобто якщо Ви дали пораду то це прописна істина?)))))
-
Аа ну если Вы такой умный то вопросов нет.. продолжайте.. Потом все вопросы кто не сможет устроиться по специальности к этому человеку...
22 Jan 2023, 19:22
58286/123847
about 2 hours ago