Українська Канада
-
Буде запис?
-
скиньте ссилку, будь-ласка
-
На яку дату?
-
А є группа про Нью Браунсвік? В мене там брат з сім'єю..А в мене на руках грудна дитина тож задач багато для вирішення..
-
Доброго вечора шановне панство. Знаходимось в Угорщині,отримали повідомлення що треба відправити паспорт,так розумію що до Австрії VFS. Будь ласка,хто вже відправляв, напишіть інструкцію що за чим робити,платити в подвійну суму тобто 34.75 х2? Платити можна на пошті? Відправляти можна національною поштою? Дякую за увагу
-
Привіт, хто вже відправляв паспорт на вклейку візи до австрійського центру, розкажіть як ви це робили покроково? Цікавить форма глобальної згоди і підтвердження банківського переказу, якою поштою користувалися, оплата 34,75 євро це для повернення паспорту кур’єром?
-
це ціна на одного дорослого. Пише, що залишилося 4 квитки по цій ціні і що входить у ціну: багаж і тд
-
Це неправильно перекладено, все має бути норм
-
Вони відправляють ще курєром чи вже такої опції немає ? І забирати потрібно тільки самому ???
-
Народ хтось може мені відповісти ? Якшо ту хтось шось знає , по новій інформації , що забирати паспорт самому , то потрібно оплачувати кур’єра ?
-
А комусь приходило, що заявку одобрено на вихідних?
-
Спасибо
-
Дякую, але перепробував і оперу і інкогніто, помилка та сама... Не можу додати заявника
-
Нам одобрили візи і досі так вказано у дітей.
-
В когось показує вільні дати на квітень?
-
Друзі Хто цікавився білетами LOT AIRLINES до Канади . Я правильно розумію що вони дають 4 місця валізи : 1+ 1 ручна поклажа по 8 кг та 23 + 23 кг дві валізи у багаж здавати . Однак друга валіза 23 написано infant , а якщо без дітей чи Можно взяти другий чемодан ?
-
Дякую)
-
Дети не сдают биометрию
-
Добрий день, підскажіть будь-ласка, мені і чоловіку прийшов лист на біометрію а дитині 8р. вже як 5днів немає чи можливо дітям не потрібно здавати біометрію???
-
Ребенку 13 лет , сегодня появилась запись непригодный . Кто падавал деток , было такое у вас?
22 Jan 2023, 19:22
58553/124581
2 minutes ago