Українська Канада
-
Є люди з квітня чекают, тож ще рано панікувати)
-
Я чекав півтора місяця)
-
Робив усіх на один email і на один номер телефона всюди😅 Там же можна до 5 людей в один запис додати
-
Всім доброго ранку, в мене питання по моб. зв'язку відеотрону, чому мені прийшов чек на 458 долл ? Волонтеры нам сказали беріть відеотрон там зараз для Українців 6 місяців безплатно, не й прошло 6 місяців відключили , й зараз дізнаємося що ми винні їм 458 долл
-
Теж з цим стикалася. В мене троє дорослих. Робила кожному окремий кабінет у VFS . Тобто, на кожного дорослого реєструвала окрему поштову скриньку і потім вже кожному свій кабінет. Кожний з трьох проходив біометрію в різні дати і, навіть, в різних країнах .
-
В мене додаток перевіряє
-
Ну я близько 3 тижнів не користувався і зараз маю пониження на 12 очок
-
Якщо вибираєш її до краю. I like your name, песику
-
За те що не користуєшся кредиткою може падати кредит рейтинг ?
-
Краще дзвоніть чи відвідайте особисто візовий центр. Сумніваюсь, що це стосується всієї Європи
-
Наші паспорти вже давно були готові. Листа на електронну пошту не приходило ніяких та на Ircc не було змін. Як у вас "вашу заявку схвалено" через декілька днів після здачі паспорта
-
Аккаунт на одну і ту саму пошту не можна створити. Нам так пояснили в Варшаві. І реєструватись на подачу паспорта вже не можно. Тільки доставка кур'єром
-
Зараз зміни у візових центрах. Прикріпляю фото