Українська Канада
-
@kroha_eliz Вибачте, що турбую, я згадала, що ви писали лист через довге очікування - це очікування на візу ж? А куди-що писали? Бо тут люди цікавляться, в мене теж чоловік чекає..
-
тут бачила в чаті хтось писав лист, не знаю як і що..
-
Збій
-
Підкажіть хтось оплачував квиткі на літак з приватбанку карти, там сума 50к гривень, ось думаю чи є сенс кидати на карту ці гроші? Карта приват visa гривнева
-
Ну ось) Прошу)
-
На офіційному сайті написано?)
-
знайшла таку інфу того і спитала :) While Canada does not enforce a six-month rule of passport validity, we strongly recommend that your passport is valid for at least six months prior to your entry into Canada. Having a passport that is valid for six months or less when entering Canada could create potential problems.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/extend.html ☝️ це щодо подовження статусу www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html ☝️ це щодо візи. Подаєтесь на візу по цій інструкції, не по CUAET Але спочатку статус, потім віза Бо без візи находитися в Канаді можна, а без подовженого статусу - ні
-
А де ви чули таке, що обов’язкого треба мати мінімум 6 місяців терміну дії паспорту?) Просто в Канаді онлайн подасте заяву на подовження статусу, бо дитині офіцер дасть study permit/visitor record до кінця дії паспорту І заяву на візу
-
доброго дня всім! таке питання: у дитини паспорт до кінця серпня із вклеєною візою також до кінця серпня. планували їхати у березні, але тепер є сумніви, адже це буде 5 місяців до кінця дії паспорту дитини. чи можна їхати з таким терміном? чи обов'язково мати мінімум 6 місяців до кінця дії паспорту? п.с. новий паспорт вже робиться, але ж він буде новий без візи. всім дякую)
-
Чекати +-2 тижні на відповідь