Українська Канада
-
А де це можна знайти?
-
треба дивитись по місцю
-
чесно кажучи, я взагалі не бачив їх до цього моменту і без проблем люди писали запитання на російській мові і їм відповідали на українській або російській мовах, кожен розумів кожного без проблем, то ж вважаю дуже дивним це правило, але більше нічого на дану тему писати не буду, бо чат не про це
-
Це мова окупанта!
-
в кожній провінції свої міграційні програми
-
Скажіть будьласка які є можливості легалізації в Канаді після приїзду?
-
не будем нагнітати
-
а повага є?
-
А кажуть що в Україні немає пригнічення російскої мови, коли достатня кількість українців її використовує. Буду мати на увазі, вибачте!
-
напишіть у пошуку по чату toronto і там буде пост про стажування, зараз не можна відправляти посилання в чат
-
я власне про те,що тут Українська має мова бути
-
певна мова - це лише метод комунікації, чи не вважаєте ви трішки дивним, що, якщо загарбник розмовляє російською, то українці повинні перестати розмовляти російською, коли для половини населення України російська - рідна мова? Це ж не робить їх не українцями
-
Добрий вечір, під кажіть групу в Альберті? Дякую, Ще цікавлять університети для українців ?
-
Гени то велика сила. Вам то нікого не нагадує? Людям робиш зауваження, а вони не чують ніби. І читають погано напевно , бо пише зверху УКРАЇНСЬКА
-
Чи client id number
-
Підкажіть плііз ! 🙏🙏Після затвердження мені код прийшов , а тут треба я так розумію вписати мій загранпаспорт ? номер ?
-
Доброго вечора Скажіть будь-ласка можливо ж тут хто заповняв анкету для дитини 3 місяці Або знаєте як це робити підскажіть будь-ласка Дякую
-
Дякую за відповідь )👍👍👍 Вже інакше не буде ,будем робити так як є 🤗
-
Мені теж не видає в списку
-
Можете.
22 Jan 2023, 19:22
58872/123821
about 3 hours ago