Українська Канада
-
Дякую
-
Наскільки я знаю, то не вклеюють, треба відсилати в найближчий візовий центр в іншій країні
-
Супруга по семейным обстоятельствам не получила паспорт Украины, ноо есть свидетельство,и у меня есть просроченый паспорт Украины, есть шансы у нас получить визу?
-
мабуть можна пару місяців поплатити ЄСВ, аколи вже буде ясно, що будеш жити в Канаді, то закрити. зараз це можна зробити черед дію
-
До речі за ІТ. Хтось вже вирішив, що робити з ФОП в Україні?
-
Я тільки що дзвонила у візовий до Львова і там автовідповідач каже, що вони працюють з 9 до 15. Чи є тут хто зі Львова хто б міг дізнатися чи вони вклеюють візу?!
-
так, читав його статті, там є новіша - "Канада для IT-шника. Два года спустя". В мене майже 6 років досвіду, звичайно що буду платити податки як і всі, але виглядає, що вигідніше працювати там, де і працюю. Для джунів-мідлів в Канаді кращі умови, а для сіньйорів-помідорів так як всюди. Хіба знайти стартап чи в ФААНГ пройти
-
Дякую!
-
Добрый день, подскажите кто знает ,какими авиалиниями воспользоваться ( эконом)Варшава Торонто ?Спасибо всем заранее.
-
Так
-
подскажите, получили письмо на 2 летнего ребёнка, с запросом прислать дополнительно разрешение от родителей, хотя оно с заверенным переводом прикреплено. и получила такое же письмо на себя, хотя мне неделю как 18 (подавала в 17) кто сталкивался или может подсказать что делать?
-
2года. Сейчас читаю статью от айтишника переехавшего, пишет что в Торонто жесть, как в Долине. Работать в любом случае надо чтоб легализоваться там и быть полезным обществу/экономике Канады. dou.ua/lenta/columns/relocate-canada-montreal/
-
Та ясно, питання коли це "після"
-
єєєххх( але всеж оренда після війни просяде. нікому буде там платити 900
-
Немає нічого постійнішого ніж тимчасове ((
-
це виключна ситуація на зараз. а там інформіція подаються "ас южуал" в звичайному режимі у львові за 900 можна палацу зняти в центрі
-
Цікаво, а чому люди в Канаді вирішили, що в Європі (особливо західній), дешевша оренда квартир🤷♂). 900 CAD це як зараз оренда двушкі у Львові.
-
Elena Sagarda пост , которые девушка писала в другой группе. Цей пост для людей хто думає приїхати/ емігрувати до Канади в зв’язку з війною і шукає безпечне місце для життя: 1️⃣ Так, зараз буде справді значно легше отримати робочу візу у Канаду. Візу зараз буде можливість отримати практично безкшотовно і майже миттєво. Деталі - ми усі чекаємо від офіційних джерел, але +- буде так, як написано далі. 2️⃣ Попередньо - Вам ніяких "фінансових допомог, субсидій чи ще якихось грошей" уряд Канади надавати не буде. Вам дадуть дозвіл на працю і усе решта - за Вами. 3️⃣ Загалом витрати у Канаді значно вищі, аніж у Європі. До прикладу, якщо брати місто де я живу - Реджайна Саскатчеван, то на місяць: - оренда 2-кімнатної квартири від 900 CAD - комунальні - 100-150 CAD - страховка на машину 100-150 CAD - витрати на харчування від 300 CAD на людину - садок платний +- 500 CAD - витрати на бензин +- 150 CAD на 1 авто І це лише мінімальні витрати, щоб просто існувати. Усі квартири чи будинки здаються пустими, тобто Вам треба купити усе для життя: від матрасу до тарілок. Без авто - ніяк. Має бути мінімум 1 авто на сім'ю, а краще - на кожного повнолітнього. Дистанції великі і міський транспорт не дуже розвинутий. Зверніть увагу на клімат. Він досить "специфічний". І якщо -40 і нижче Вас лякають, тоді Вам у тепліші міста. Наприклад, Торонто або Ванкувер - але витрати там у Вас будуть +- вдвічі вищими. 4️⃣ Як Ви уже зрозуміли з вищеописаного, Вам треба тут працювати. Знайти низькооплачувану роботу не так вже і важко, але з/п у Вас буде 13-15$ за годину. Можна звісно і знайти вищі з/п, але, у перші місяці (а для декого і роки), не годуйте себе ілюзіями і будьте готові до мінімалки. 5️⃣ Українці Вам підкажуть усе, може навіть і допоможуть з роботою, але ніхто вам нічого не зобов'язаний тому, будьте готові до найважчого. 6️⃣ Як Ви уже зрозуміли, їхати у Канаду з 1000 доларів у кишені на усю сім'ю нема сенсу. Навіть на літак назад не вистачить. Будьте готові витратити під 20 тисяч CAD на перших порах. Одне лише авто, яке не треба щодня ремонтувати - це від 7-8 тисяч CAD. 7️⃣ Врахуйте, що морально вам буде нелегко. Якщо ви ніколи не жили та працювали закордоном, то вам буде навіть дуже важко. Тому, еміграція у Канаду це не на пару місяців, а на роки. Готові до цього фінансово і морально - 🇨🇦 WELCOME TO CANADA 🇨🇦
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, які документи треба перекладати на англ і завіряти у нотаріуса: укр паспорт, інд код, а ще що?
-
Подскажите пожалуйста, есть шанс найти работу 18-летнему студенту? (провинция Квебек) Английский - В2
22 Jan 2023, 19:22
59201/124535
about an hour ago