Українська Канада
-
Ми також у Варшаву відправляли Ну що ж, будемо чекати🥲
-
Теж вчора доставили паспорт, але відповіді від візового центру не отримала до сих пір. Це у Варшаві
-
Добрий день. При заповненні аплікація про досвід роботи, якщо офіційно влаштований не був, але 8 років пропрацював і наприклад довідку з місця роботи можуть нададати) але в трудовій цього немає, ну і відповідно в якихось державних реєстрах теж! То краще вказувати цю інформацію чи ні? На якому рівні це провіряється?
-
Дякую велике ♥️
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, якщо ви вже відправляли поштою паспорт, як швидко ви отримали від візового центру повідомлення що вони його отримали і трекінг номер? Наші паспорта пошта доставила ще вчора зранку, але нічого не приходило До візового центру додзвонитися звісно нереально)
-
О, записала, буду про вас пам’ятати, дякую) Прийду коли вже буде більше конкретики у голові)
-
Зрозуміла, дякую Питаю не для себе, для мами, сама я аналітик кібербезпеки і думаю роботу собі знайду
-
Підкажіть будь ласка, confirm натискати зараз чи вже після того як сходив у візовий центр? Не дуже зрозуміла з формулювання
-
Таке питання Наскільки реально буде підтвердити диплом лікаря жінці 45 років? Фахівець вищого рівня, невропатолог, в основному працювала з переферійною НС. Орієнтовано дивимося у сторону Манітоби. Також вона два роки проходила навчання як остеопат. Знання англійської зараз не беремо на розгляд, умовно воно достатьнє. І якщо лікар анріал, наскільки тоді реально отримати диплом (?) медсестри? Буду вдячна за відповідь.
-
Та і рішення уряду також немає)
-
Не плутайте закон, та рішення уряду. Закон це база і ніяк не наказ. Безвізу може і не буде зовсім, чи буде але через якийсь не малий проміжок часу, бо треба підготувати спочатку все
-
Закон ще не підписали, але варто робити візу, адже є можливість зразу і працювати, і навчатись. По безвізу такого немає
-
А як тепер, коли прийняли закон про безвіз? Ми подали анкети, записані на біометрію
-
Да, мы будем сдавать биометрии скоро , и думал посмотрит что дальше!
-
а после этогоони предлагают жыле и временая финансивая помож !!
-
Мы уже это заполняли, пришло письмо с биометрией и мы прошли ее, и теперь просят добавить копию пасспорта в сообщении в кабинете ircc
-
понял.спасибо
-
Зрозуміло ,дякую
-
підкажіть будь ласка, планую жити в Торонто, скільки коштуватиме мед страховка або де можна дізнатися цю інформацію.
-
Я так зрозуміла,що в Альберті складно подаватися на міграцію..
22 Jan 2023, 19:22
59502/123899
about 5 hours ago