Українська Канада
-
Та і рішення уряду також немає)
-
Не плутайте закон, та рішення уряду. Закон це база і ніяк не наказ. Безвізу може і не буде зовсім, чи буде але через якийсь не малий проміжок часу, бо треба підготувати спочатку все
-
Закон ще не підписали, але варто робити візу, адже є можливість зразу і працювати, і навчатись. По безвізу такого немає
-
А як тепер, коли прийняли закон про безвіз? Ми подали анкети, записані на біометрію
-
Да, мы будем сдавать биометрии скоро , и думал посмотрит что дальше!
-
а после этогоони предлагают жыле и временая финансивая помож !!
-
Мы уже это заполняли, пришло письмо с биометрией и мы прошли ее, и теперь просят добавить копию пасспорта в сообщении в кабинете ircc
-
понял.спасибо
-
Зрозуміло ,дякую
-
підкажіть будь ласка, планую жити в Торонто, скільки коштуватиме мед страховка або де можна дізнатися цю інформацію.
-
Я так зрозуміла,що в Альберті складно подаватися на міграцію..
-
обычно через сколько после биометрии приходить ответь визу!!
-
Уже везде смотрел, никак найти не могу где добавить скан паспорта (в сообщении попросили)
-
Прийшов такий лист на пошту,це означає,що все ж потрібен мед.огляд для в’їзду в Канаду?
-
Можна посилання?
-
На скільки я знаю у Празі не має візового відділу, хіба тут можна записатись на біометрію?
-
Як потрапити на них?
-
Мерсі
-
Доброго дня. Відправляю паспорти на візу. Які документи відправляти мамі і двом дітям, якщо діти не мають закордонного паспорта а вклеєні до мами у паспорт. Чи потрібно щось додаткове заповнювати і чи потрібно додавати фотографії?
-
дякую
22 Jan 2023, 19:22
59511/123816
about a minute ago