Українська Канада
-
Мы уже это заполняли, пришло письмо с биометрией и мы прошли ее, и теперь просят добавить копию пасспорта в сообщении в кабинете ircc
-
понял.спасибо
-
Зрозуміло ,дякую
-
підкажіть будь ласка, планую жити в Торонто, скільки коштуватиме мед страховка або де можна дізнатися цю інформацію.
-
Я так зрозуміла,що в Альберті складно подаватися на міграцію..
-
обычно через сколько после биометрии приходить ответь визу!!
-
Уже везде смотрел, никак найти не могу где добавить скан паспорта (в сообщении попросили)
-
Прийшов такий лист на пошту,це означає,що все ж потрібен мед.огляд для в’їзду в Канаду?
-
Можна посилання?
-
На скільки я знаю у Празі не має візового відділу, хіба тут можна записатись на біометрію?
-
Як потрапити на них?
-
Мерсі
-
Доброго дня. Відправляю паспорти на візу. Які документи відправляти мамі і двом дітям, якщо діти не мають закордонного паспорта а вклеєні до мами у паспорт. Чи потрібно щось додаткове заповнювати і чи потрібно додавати фотографії?
-
дякую
-
Підкажіть будь ласка, які умови на міграцію в Альберті?
-
Ні я не робила довіреності я просто запитувала чи може забрати моя знайома і мені в візовому сказали тільки з офіційною довіреністю. Я не питала яка це має бути довіреність
-
А залежить в якій сфері працювати чи можна піти куди завгодно?
-
Добрий день, є питання: на вклейку візи в конверт крім листа підтвердження на запит паспорту які ще треба вкладати документи?
-
Я робила це о 4-5 годині,все пройшло,на 9 раз правда,але це хоч щось Нема за що))
-
Вже разів 10 пробувала, але добре, спробую ще вночі, коли сайт не такий загружений. Дякую!
22 Jan 2023, 19:22
59517/123963
25 minutes ago