Українська Канада
-
Мерсі
-
Доброго дня. Відправляю паспорти на візу. Які документи відправляти мамі і двом дітям, якщо діти не мають закордонного паспорта а вклеєні до мами у паспорт. Чи потрібно щось додаткове заповнювати і чи потрібно додавати фотографії?
-
дякую
-
Підкажіть будь ласка, які умови на міграцію в Альберті?
-
Ні я не робила довіреності я просто запитувала чи може забрати моя знайома і мені в візовому сказали тільки з офіційною довіреністю. Я не питала яка це має бути довіреність
-
А залежить в якій сфері працювати чи можна піти куди завгодно?
-
Добрий день, є питання: на вклейку візи в конверт крім листа підтвердження на запит паспорту які ще треба вкладати документи?
-
Я робила це о 4-5 годині,все пройшло,на 9 раз правда,але це хоч щось Нема за що))
-
Вже разів 10 пробувала, але добре, спробую ще вночі, коли сайт не такий загружений. Дякую!
-
Було у мене таке,спробуйте повністю вийти,а потім знову зайти
-
Саме проблема з цим паролем, який дійсний 3 хвилини. Не дає пройти далі через нього...
-
Я реєструвалась через gmail,дуже довго не могла зайти,але потім все було добре,зареєструвалась
-
у мене пошта outlook і без змін
-
А 6 місяців стажу саме на компанію в Манітобі? Чи можна жити в Манітобі, а віддалено працювати на контору в іншій провінції?
-
Просто створіть новий акаунт через іншу пошту, працює 100%. І бажано не через Google chrome. Він не показує
-
У мене не виходить, тому що пише, що пароль (який дійсний 3 хвилини) неправильний. Хоча він 100% такий. Пошта не gmail. Пробувала вже і через телефон. Можливо, ви знаєте якійсь лайфхаки чи що я роблю не так?
-
Там начебто щоб іммігрувати треба працювати за необхідними професіями, не за всіма. Хтось може допомогти роз'яснити це питання?
-
Да,получалось
-
Добрий день, можливо хтось підкаже, що робити після того як прийшов лист з підтвердженням надання візи(CUAET)? Треба знову їхати у візовий центр? На сайті вказано що необхідно відправити поштою паспорт, але з України цього не можна зробити і форми, щоб записатися на прийом до візового центру (як на здачу біометрії в іншій країні ), немає
-
Де подивитись список обов'язкових документів які потрібно прикріпити до анкети?
22 Jan 2023, 19:22
59528/124010
about 2 hours ago