Українська Канада
-
Саме проблема з цим паролем, який дійсний 3 хвилини. Не дає пройти далі через нього...
-
Я реєструвалась через gmail,дуже довго не могла зайти,але потім все було добре,зареєструвалась
-
у мене пошта outlook і без змін
-
А 6 місяців стажу саме на компанію в Манітобі? Чи можна жити в Манітобі, а віддалено працювати на контору в іншій провінції?
-
Просто створіть новий акаунт через іншу пошту, працює 100%. І бажано не через Google chrome. Він не показує
-
У мене не виходить, тому що пише, що пароль (який дійсний 3 хвилини) неправильний. Хоча він 100% такий. Пошта не gmail. Пробувала вже і через телефон. Можливо, ви знаєте якійсь лайфхаки чи що я роблю не так?
-
Там начебто щоб іммігрувати треба працювати за необхідними професіями, не за всіма. Хтось може допомогти роз'яснити це питання?
-
Да,получалось
-
Добрий день, можливо хтось підкаже, що робити після того як прийшов лист з підтвердженням надання візи(CUAET)? Треба знову їхати у візовий центр? На сайті вказано що необхідно відправити поштою паспорт, але з України цього не можна зробити і форми, щоб записатися на прийом до візового центру (як на здачу біометрії в іншій країні ), немає
-
Де подивитись список обов'язкових документів які потрібно прикріпити до анкети?
-
Так
-
скажiть, я думаю тут вже питали - якщо ми хочем виїхати я+дитина а потім чоловік пізніше (бо він щас невиїзний же) то мені заповнювати тільки на себе з дитиною анкету?
-
Хтось подавався в Празі?
-
Панове, в Альберте есть ли бесплатная страховка по прилету или нет? Спасибо заранее за ответ
-
был ответ - позитивный
-
Це вимоги на номінацію від провінції, а для федерального потрібно щось надавати додатково? 🤔
-
А у вас теж були відмови раніше?
-
Доброго дня! Як оплатити за доставку з візового центру за паспорти якщо банк не хоче брати оплату бо немає відкритого рахунку а оплата мусить бути в швецьких кронах,а самим приїхати забрати вони так нп хочуть хочуть тільки через пошту
-
Ви по спрощеній новій програмі подавались?
-
А Ви якого числа подавали? В мене у понеділок був доставлений паспорт.
22 Jan 2023, 19:22
59538/123937
less than a minute ago