Українська Канада
-
Підкажіть хтось оплачував квиткі на літак з приватбанку карти, там сума 50к гривень, ось думаю чи є сенс кидати на карту ці гроші? Карта приват visa гривнева
-
Ну ось) Прошу)
-
На офіційному сайті написано?)
-
знайшла таку інфу того і спитала :) While Canada does not enforce a six-month rule of passport validity, we strongly recommend that your passport is valid for at least six months prior to your entry into Canada. Having a passport that is valid for six months or less when entering Canada could create potential problems.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/extend.html ☝️ це щодо подовження статусу www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html ☝️ це щодо візи. Подаєтесь на візу по цій інструкції, не по CUAET Але спочатку статус, потім віза Бо без візи находитися в Канаді можна, а без подовженого статусу - ні
-
А де ви чули таке, що обов’язкого треба мати мінімум 6 місяців терміну дії паспорту?) Просто в Канаді онлайн подасте заяву на подовження статусу, бо дитині офіцер дасть study permit/visitor record до кінця дії паспорту І заяву на візу
-
доброго дня всім! таке питання: у дитини паспорт до кінця серпня із вклеєною візою також до кінця серпня. планували їхати у березні, але тепер є сумніви, адже це буде 5 місяців до кінця дії паспорту дитини. чи можна їхати з таким терміном? чи обов'язково мати мінімум 6 місяців до кінця дії паспорту? п.с. новий паспорт вже робиться, але ж він буде новий без візи. всім дякую)
-
Чекати +-2 тижні на відповідь
-
Добрий день.Хто допоможе з записом на біометрію Львів?Дякую
-
По одноразовому проїздному документу можна, який ircc видавала на початку програми тим, хто не мав закордоного паспорту Але зараз, як я чув в цій групі і інших, коли апрувлять заявку і у людини не має закордонного паспорту, то все одно ircc просить паспорт І якщо навіть вам SJTD видадуть, то знову таки, пишуть що ,наприклад, з Польщі не випускають з ним зараз Тому краще зробіть паспорт, і з ним вже подавайтесь на візу та wp
-
Я читала на якомусь сайті, що можна. Але такі заявки розглядатимуть роками. Бо там працює програма, а не живі люди. Іміграційні консультанти пояснюють, наприклад, проблему із затримкою дитячих віз, а це схожа історія, таким чином: на дітей немає біометрії - і тому їх програма кидає вниз... а батьків дані підіймає вгору для себе. І, якщо всі документи ок, подані, як слід, то візу отримають швидко. А якщо чогось не дістає - біометрії чи ще чогось, то так чекати й чекати... поки сам не напишеш ще кризову форму або не дізнаєшся свій пресінг-центр, який тим займається, не знайдеш телефон і не зателефонуєш туди. Бо заявки на дітей розглядають люди - а це величезний обсяг роботи. Наших майже мільйон вже подали заяаки в Канаду. Близька вісімста тисяч. Це раз. Друге: може, програма взагалі не прийме вашу заявку без даних закордонного паспорта. Майте це на увазі. Я не пробувала. І не раджу! Краще з паспортами: робіть. Терміновий можна за місяць зробити, якщо у вас прописка не кримська, не луганська, не донецька. Якщо ви самі не з окупації. А якщо пощастило менше... тоді від 2 місяців і до 4 місяців будуть робитися. Якщо людина ви не прозора й далека від патріотизму, може тягнутися півроку. Мені так пояснювали в паспортному відділі, бо цих людей розглядає СБУ, перевіряє. Тому так довго.
-
Головне мати LOI, якщо їхати після 31.03 на всяк випадок Я про LOI розписував трохи вище
-
Ви можете податися як common law partner, якщо прожили разом щонайменше рік Ви повинні надати докази цього Це можуть бути: спільні фото (побутові, з відпочинку), білети якісь, спільні рахунки, аренда спільна, сплачені рахунки, щоб було видно, що ви проживаєте за одною адресою Якщо заморочитись, то можна через нотаріуса написати декларацію цивільного шлюбу або записки від друзів, що вони як свідки підтверджують ваш шлюб Тобто багато яких доказів може бути Якщо ви обидва українці то тим паче все гуд, то якщо хтось іноземець, перевірка довга йде
-
Так Це навіть на сайті є www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/public-policies/ukr-nationals-exemption-3.html This public policy takes effect on March 17, 2022. This public policy applies only to applications for a temporary resident visa, open work permit or study permit received on or after the day it comes into effect. This public policy expires on March 31, 2023, and may be revoked at any time without prior notice. Тут вказано, що усі заяви, котрі подані у день набрання чинності програми або у наступні дні до експрайр дейт, - будуть розглянуті
-
-
Кому цікаво (сім'я з трьома дітьми): -28.11.22 - здача біометрії у Львові (чоловік та дружина), -05.12.22 - погоджено, - дитячі не погоджено, - 28.12.22 - відправка кур'єром паспортів батьків та дітей на свій ризик та страх у Варшаву. -18.01.23 отримав усі паспорта з відкритими візами.
-
Тим)