Українська Канада
-
Або ж на сайті: visa.vfsglobal.com/pol/en/can/additional-services
-
Підкажіть, або ткніть носом де ви знайшли цей рахунок, не можу знайти 😔
-
Підкажіть я заповнювати CONSENT FORM по дітям та дорослим
-
Добрый день! Скажите кто-то нибудь получил запрос на визу муж/жена другой национальности?
-
Вибачаюсь. Хтось може скинути ще раз адресу на яку треба відправляти паспорти для вклейки візи
-
Я говорю что когда была я 22 числа то живой очереди не было. Я не говорю что её в общем нет
-
Оплачувати квитанцію обов'язково із свого банківського рахунку?
-
Кто может подсказать на каком сайте отследить где находится паспорт в данный момент?
-
Кто знает где в Варшаве живая очередь на биометрию адрес?Спасибо
-
Зрозуміло, дякую
-
Сплатила зворотню доставку на пошті на цей рахунок (вказаний на сайті)
-
Кто-то отправлял паспорт в визовый центр в Мадриде почтой? Без проблем пришёл? А то я немного переживаю отправлять документы почтой(
-
За реквізитами, що на сайті?
-
А зворотню доставку також оплачували на цій пошті?
-
Теж вчора відправляла цією поштою. Наразі моє відправлення в статусі "Item Delivery" від 13 години. Проінформую, якщо щось зміниться
-
Дякуєм🙏
-
Сьогодні здали біометрію в консульстві в Варшаві мали забукано на 11.30 прийшли в 9.00 стали в чергу і в 10.00 вже вийшли з консульсва,все йде чітко,скоро.Живу чергу пишуть самі люди а охоронники не пропускають,ті що стояли вчора в живій черзі так і не пройшли не пустили.Всім удачі!
-
Ну как небыло если была ,поза вчера были без пред записи на биометрию взяли талон внутри цента и сдали в течении 2 х часов .
-
Доброго дня Вам лист прийшов на імейл?
-
Прочитайте письмо внимательно письмо до конца,должно быть указано как и куда,у нас было курьером в ближайшее посольство,
22 Jan 2023, 19:22
59954/123801
about 10 hours ago