Українська Канада
-
Підкажіть будь ласка, чи треба на здачу біометрії принести готові фото для одноразового документу на в’їзд ? (У мене недійсний паспорт) Чи їх можна зробити у посольстві ?
-
Добрий день! Я оплатила доставку назад, але прийшов лист що маю забрати паспорт сама. В когось була така ситуація? Чи можете поділитися імейлом, кому писати в цьому випадку? Також, мені не прийшов лист про work permit (галочку ставила).
-
Якщо це ваша мрія то такий шанс не варто упускати, потім повернутися завжди встигнете. Або просто в гості. За канадську зп кататися буде за що ;)
-
У меня другая проблема, приглашение на биометрию пришло только на меня, а на остальных членов семьи нет, не знаю что делать.
-
Я також відправила паспорт для вклейки візи, а по дітях заявки ще на розгляді. Чекаємо....
-
Подскажите пожалуйста, по cuaet пришло приглашение на визу только на 1 человека, а группа (семья) из 5, что делать?
-
мало хто знає_) важче з нуля вивчити
-
Шьямалан ды
-
Ааа, норм)
-
Да междугородние рейсы и метро вроде платные по голландии а автобусы - пропускают по паспорту. По крайней мере в Амстердаме
-
це був жарт про тих, кого хочуть привезти в гаагу, а вони не хотять з бункера виходити)
-
Для яких саме?
-
Вот это не подскажу ,я сегодня читала что вроде на во всех Нидерландах. Но ещё не пробовали своим ходом добирались )
-
для деяких пасажирів - так)))))
-
А городские автобусы по Гааге бесплатные?)
-
В живой очереди ,мы приехали в 12.00-14.00 вышли перед нами было 20 человек где то ) Там все почти без пред записи ) Берёте талончик есть монитор и ждёте свою ))
-
Дякую, чекатиму
-
Добрый день , подскажите , такое письмо пришло только мне , а вот сестре и маме нет , и получается у меня 4 письма , а у них по 3, так должно быть ?
-
я робив в ті самі дні (але не в польші) і тільки сьогодні прийшло. чекайте. написано що до 14 днів.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, подала заявку на CUAET 17 березня, 24го здала біометрію у Варшаві. Сину прийшов запит на паспорт ще 23 березня, а мені і досі нічого не прийшло. Хто скільки чекав на passpot request? Починаю трохи перейматись, що так довго, бо читала що запит на паспорт деякі отримували вже через 2 дні після біометрії, а в інших містах одразу забирали паспорти на вклейку візи.
22 Jan 2023, 19:22
59984/123872
about an hour ago