Українська Канада
-
У мене так само 👌
-
Вчора, а надіслала позавчора.досить швидко все🙂
-
А давно вони вам відписали, що отримали паспорт?
-
Поки що прийшов лист з тренінг номером , що посилка в транзиті. Потім прийшло що вони його отримали. Далі чекаю....
-
Питання до тих, хто вже відправив паспорт на вклейку візи. Вам приходив лист, що вам відправили паспорт назад? Чи підтвердження якесь?
-
1 tak
-
Добрий день, 1. я маю незакінчену освіту бакалавра (3 курси) , далі взяла академ перерву, тому студенткою в даний час не вважаюся, скажіть , будь ласка, чи потрібно вказувати в заявці ці 3 роки (незакінчена вища освіта)? 2. Чи можна мати одночасно дозвіл на навчання і на роботу?
-
Я робила тут, через вайбер швидко відповідають. 0 (96) 722 52 03 Христина
-
Питання. Якщо подається на візу сім'я, то прилетіти вони мають всі разом чи можуть в різний час?
-
Я скинула то, что прочитала в каналах Украина - Канада По факту, ещё даже не нахожусь там, поэтому ничего сказать не могу
-
Друзі хто робив переклад свідотства про шлюб - це обов’язково для CUAET ? Може дасте контакт перекладача хто може онлайн зробити ? Дякую .
-
Вибачти, про яке розширення йде мова? Хіба в Канаді є окрема програма підтримки українських біжінців?
-
Дааа, знать бы где найти ответы
-
а у нас історія навпаки: треба вже відправляти паспорт на вклейку канадської візи, але після цього плануємо оформити тимчасовий притулок за дерективою єс….і боїмося, що не оформлять)
-
Подскажите пожалуйста, такой вопрос, если сделать защиту на год в Эстонии( или любой другой стране)и сейчас заполняем семейную визу в Канаду одобрят?
-
В мене діти до 14 років. Коли заповнював аплікацію то зробив фото дітей просто сфотогравувавши закороднний паспорт дитини и аккуратно зробив обрізку в телефоні. Додав ці фото в Необовьязковий пункту аплікаціі. На біоиметриці присутність дитини до 14 років не потрібна. Після цього (5 днів) дітям та дорослим прийшло запршення відправити паспорти до консульства. Ніяких інших фото не робили, не приносили
-
Не пропускає далі паспорта у чому може бути проблема ?
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста У меня просрочен загран, завтра делаю биометрию , мне нужно принести готовые фото для одноразового документа о въезде или я смогу их сделать там ?
-
І яким чином справляються усі в цій ситуації, коли всі ті люди по запису?😲
-
❗️Ожидается, что сегодня Канада анонсирует расширение программы поддержки украинских беженцев. Канада увеличит количество услуг, включая языковое обучение, ориентация в рынке труда, помощь по трудоустройству и др. Ждём подробностей
22 Jan 2023, 19:22
60097/124597
28 minutes ago