Українська Канада
-
Заброньовано було у візовому, але вони автоматично мене перенесли в посольство.
-
Мені:) при цьому лишень на батьків. На дитину ще чекажмо.
-
Це канадські долари?
-
Чи є таке саме посилання на Альберту?
-
Подскажите , необходимо проходить медосмотр , для чего он нужен , где его лучше пройти ?
-
Подскажите пожалуйста. Кому-то еще приходило после отправки паспорта спустя 5 дней заново бумажка о том что биометрия пройдена?
-
Тоесть надо уже смотреть програму по которой можна будет остаться?
-
Також цікаво
-
В посольстве
-
Ребята, а кто сдавал биометрию в Вене - вы сдавали в самом посольстве Канады или в визовом центре vfs?
-
Доброе утро! Прошу подсказать, зарегистрировалась с аккаунта укр.нет, хочу записаться на прием ,пишет, что я уже записана на прием, хотя с этого аккаунт никаких записей не было . Захожу в перенести встречу , где взять справочный номер
-
И документы распечатки. Без собеседования
-
Всім доброго часу доби ! Виникло питання заповненя дитини, якщо на останьому пункті де потрібно завантажити фото, нічого не завантажив або завантажив не те, але лист для віправки паспорта вже прийшов. Караще нічого не трогати, чи перезаповнити вже з правильною фотографією ?
-
Можно ли на визу отправить второй паспорт - не биометрический ?
-
це з візового центру у Відні
-
мэд осмотр надо обязательно всем проходить с ворк пермитом? или только тем кто будет работать с детьми, в больницах и тому подобное? где то читал такое, хочу уточнить просто
-
«Призвати надати безвіз» і «ввести у дію безвіз» - це різні речі. Призвати можна хоч леніна прокинутися, але це ж не означає, що він встане 😅 Робіть візу, поки є можливість)
-
Варто, безвіз != відкритий ворк перміт. Але можливо це надасть можливість здавати біометрію на місці в аеропорту.
-
Якщо канада надає безвізовий, то чи варто робити візу?
-
⚡️Парламент Канады призвал правительство ввести безвизовый режим с Украиной.
22 Jan 2023, 19:22
60217/123821
about 8 hours ago