Українська Канада
-
Та мои уже к этому времени дай Бог получат
-
Понял) ну к сожалению визу иду клеить только завтра, отпишу как сделают, вдруг ещё актуально будет)
-
Капець , я то вже в Канаді рік як , я ще зайшов в цей чат коли тут було 10 підписників ) але зараз за маму роблю доки
-
Так оно и работает) сразу переходишь в чат с работой
-
Да ладно вам , таке відчуття як тільки візу отримали , видалили чат 🥲😳
-
Любі друзі , як довго ви чекали на вклейку візи в паспорт ?
-
Переліт теж самим оплачувати? Може є якісь льготи?
-
Любі друзі , як довго ви чекали на вклейку візи в паспорт ?
-
На якому етапі вони отримали відмову? Перед біометрію, чи після?
-
Мені писали з Канадської імміграційної служби, що не важно коли виїхали за кордон, що всі українці можуть подавати документи по цій програмі.
-
А якщо в сусідню країну перейшли і в той же день вернулись - теж потрібно вказувати? У мене так було кілька раз, а коли і не пам'ятаю, так як маю новий закордонний паспорт, а старий зі штампами здала
-
Якщо людина більше 6 місяців працювала не в Україні, то їй відмовлять? Чи люди цього не вказали при заповненні анкети і тому їм відмовили?
-
Tasheel, вроде как с персидского залива??? Это юридическая организация, лично знаю, так как в оаэ работала и 4 суда выиграла
-
Читала десь, що 14 днів
-
Ребят , когда вы уже сдали паспорт после приглашения на проставлении визы , сколько времени занимало , чтобы вам поставили и вернули паспорт ?
-
Нажимаете на аватар группы - файлы - пошаговая инструкция.
-
Десь читала, що після вакцинації потрібно, щоб 2 тижні перед вильотом пройшло. І робити Джонсон, так як вона 2фазна.тоді не буде карантину. Цікавилась, так як у нас теж нема вакцинації. Як отримати візу, то підем зробимо, хоч і не планували 😔
-
Доброї ночі. Не зміг знайти зразок оформлення анкети, дайте посилання будь-ласка 😌
-
Только что зарегистрировала сестру на биометрию в Варшаву, места есть с 7 апреля. Если есть вопросы как записаться, пишите.
-
Дякую. Мені в Празі сказали чекати на мейл інструкцію, куди відправляти.
22 Jan 2023, 19:22
60262/124586
about an hour ago