Українська Канада
-
В п’ятницю в обід здала біометрію, у понеділок в обід надійшов лист про надання паспортів
-
Одразу
-
Ukrainians and their family members are exempt from Canada’s COVID-19 vaccination entry requirements. However, they must still meet all other public health requirements for travel, such as quarantine and testing. With limited exceptions, all travellers to Canada, including anyone arriving under the CUAET, must also use ArriveCAN. Це інфа з сайту
-
Візовий чи посольство?
-
Я дата аналітик :-)
-
Візовий чи посольство?
-
Якщо десь поряд будете, пишіть. Раптом зможемо один одному допомогти з роботою.
-
Дякую!!
-
ясно. я по фр мові обираю. бо в мене вона трошки краще за англ
-
а потім довго вам вклеювали візу?
-
Сподіваюся що знайду роботу в Оттаві чи Монреаль. Обирала за цінами та тому, що хочу вивчити французьку нарешті. Зараз англійська С1, франц А1😂
-
Прийму до уваги, дякую 😍. Я досить швидко пристосовуюся до нових умов, може й справимося без авто 😇
-
ви якось обирали саме це місце?
-
Вказала ту адресу де я зараз знаходжусь. Але як казав місцевий працівник то не має значення яку. Головне щоб правильно був вказаний номер телефону та електронна пошта! Щоб вас могли знайти!
-
Добрий день! Теж в ІТ та їду в Квебек на кордон з Онтаріо - в Оттаву -Гатіно.
-
Дякую за пораду, та за відповідь!!! 💝 Мене під іншими оголошеннями налякали великими штрафами 😶 Якщо на ізоляції я готова перебути, то питання коштів занадто гостре...
-
Доброго дня. Є хтось , хто подавав по укр паспорту або свідоцтву про народження, що вказували в expire date?
-
Без авто тяжко але можливо. Діти або фр або англ школа. Друга мова факультативна.
-
А що вказували у адресі consent form, якщо не замовляли зворотню доставку?
-
💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛
22 Jan 2023, 19:22
60412/123896
6 minutes ago