Українська Канада
-
зрозумів, дякую
-
я все робив через інтернет. то сін мені прийхав після того як я зїхав з аірбінб, і страховка також
-
От думаю за цей SIN, чи не буде тут також.
-
Я чого питаю, бо в Європі без їхнього місцевого ідентифікаційного коду не хотіли нам здавати квартиру, бо він у договір вписується.
-
ну, йому головне аби у вас гроші були) я винаймав в дещо "лухурному" місці, то заплатив залог за півтора місяці і показав свої доходи за останні два місяці (я віддалено працюю)
-
Дякую! А підкажіть будь ласка, квартиру на довгий термін без SIN можна винайняти чи лендлорд запросить?
-
було схоже. треба трушний контракт на знімання квартири з іменем і тд. і ворк перміт туди тож треба дати.
-
Здрастуйте, підкажіть будь ласка, чи отримував хтось SIN онлайн? Я вчора оформлював заявку онлайн на отримання SIN та прикріпив у форму Канадську візу, першу сторінку паспорта та підтвердження бронювання. На даний момент ми винаймаємо квартиру через Букінг ком і можемо лише надати підтвердження бронювання з даного сайту. Сьогодні надійшла від них відповідь, що дані документи не підходять: Hello, We are writing to you about your online Social Insurance Number (SIN) application we received on 11/29/2022. We could not process your SIN request due to an issue with the document(s) / information below: → The applicant's primary identity document was not provided; → The applicant's proof of address is not acceptable. Please reapply and include all of the documents below. Make sure you provide all required documentation and personal information, including parent name(s), with your new application, including any documents submitted previously: Required → A primary identity document based on your current status in Canada; → A secondary document that confirms your identity; → A proof of address that confirms and matches the mailing address provided on your application. May be required → A supporting document (only required if the name on any document provided is different from the name on the online SIN application).
-
Дуже дякую)
-
Дозвіл на проживання на час дії відкритої візи, так. Тимчасовий побут. Відкривають зараз на 3-4 роки, але дивіться пильно, бували прецеденти, що термін коротший. А постійний побут це PR, на нього подаватись вже в Канаді.
-
Я читав що наче якщо дозвіл на роботу схвалили, то автоматично надіється і дозвіл на проживання… але думаю запитати краще…
-
Це тип заяви - ви просите дозвіл на роботу. Віза, скоріш за все, буде visitor. А сам work permit видає офіцер в аеропорту, він\вона приймають фінальне рішення, чи вам його надавати.
-
Це просто інформація про те яку подачу ви зробили, не погодження
-
Зробіть скріншот
-
Підскажіть будь ласка. Я подавався на CUAET і вказував, що планую працювати. Сьогодні вони схвалили мені візу, але назва заявки наступна: Application type Work permit application Чи є це візою для в’їзду чи це просто дозвіл на роботу?
-
Я маю в Польщу їхати, але так само паспорт в посольстві ще… тому буду пробувати їхати без, візьму Дію з собою…
-
Невже немає нікого хто може про дозвіл від батька відповісти? У чаті купа питань про це і жодної відповіді)
-
Це погана новина, хотіла до дому поїхати , а тепер все накрилося 😭
-
В мене місяць часу зайняло на відповідь….
-
Я заповнювала для чоловіка, про службу в ЗСУ окремий док
22 Jan 2023, 19:22
6042/123850
about 7 hours ago