Українська Канада
-
Будь ласка, розкажіть про Нью Бранзвік! Дуже потребую почути реального досвіду... 🇨🇦 Чи затребувана французька мова - і чи реально знайти роботу на французькій!? Яка мінімальна оренда вартість 1-кімнатної квартири на місяць, у великому місті!? Школа буде безплатною!?! І питання - чи є обов'язковою вакцинація анти-ковідна. Наперед дуже вдячна!!! 💛💙
-
Доброго вечора. Інформація щодо подачі документів на вклейку візи у візовому центрі Варшави: Документи приймають з рук, треба записуватися через сайт на категорію Passport submission. Видача також проходить на місці: після того, як Вас надійшов лист, що паспорт з візою готовий, необхідно звернутися до візового центру в без черги та запису забираєте паспорт. Якщо немає змоги записатися на прийом - тоді вже маєте відправляти кур'єром. Можна в один бік, а забрати особисто в візовому центрі.
-
А як тоді оплатити зворотню доставку?
-
Всім привіт, можете підсказати, записалася на біометрію в Румунії і щойно побачила, що вказано що потрібно з собою мати дві фотографії, моніторю цей чат вже тиждень и не бачила повідомленнь на цю тему, у когось вказувалося в листі щодо підтвердження дати сдачі біометрії про фото? Дякую за відповідь
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, хто вже здавав документи на візу чи отримав її, візовий центр ми обираємо самостійно у вільному порядку чи у листі буде вказаний? Я просто хочу зрозуміти, що робити після здачі біометрії Дякую!
-
Вау, це дуже класна ідея, дякую
-
Доброго дня. Може хтось чув, будуть якісь рейси до Канади. Чи може знижки?
-
Хто має діток до 14 років та здавав біометрію і вже отримав візу у Варшаві ? Дуже потрібна ваша допомога, є декілька питань з приводу процесу)) напишіть мені у приват, будь ласка!☺️
-
А здача біометрії входить в цей термін, чи воно актуально тільки для внесення інформації?