Українська Канада
-
Доброго дня, Хто відправляв документи на вклеювання візи через Австрію? Напишіть, будь ласка, Ваш досвід, що і як. Наперед дякую
-
можна, за вашими переміщеннями не слідкують
-
Можна
-
Чи можна після здачі біометрії повернутись в Україну, а потім назад приїхати за кордон на вклейку візи❓ Це буде на щось впливати❓
-
дадуть візу на марс на крайняк))
-
Ну дай боже нам всем удачи,потому что я с этим инопланетным паспортом думаю писать или не писать в поддержку
-
Подскажите пожалуйста какой адрес посольства в Варшаве ?
-
зараз кожен переживає за щось своє стосовно цього) всі шось да й не так написали
-
Ахаха,я очень надеюсь,потому что страшновато конечно,мало ли что
-
Щиро дякую.
-
виглядає як механічна помилка. я думаю що система побачить відсутність збігу , що ваш паспорт схожий більше на звичайний, і вам прийде запрос на підтвердження. не думаю що за це вам вліплять відмову, тут люди імена задом наперед писали в паніці. все буде ок
-
Доброго дня, Хто відправляв документи на вклеювання візи через Австрію? Напишіть, будь ласка, Ваш досвід, що і як. Наперед дякую
-
Звісно, що немає. Тому я тут, і питаю пораду. В Україні планувала вакцинуватися навесні, і не встигла. Трошки сусіди завадили планам. Не тільки з вакцинації...
-
Так
-
Может я случайно не туда нажала,не понятно
-
Дякую за швидку та конкретну відповідь. Цю вакцину приймає Канада!?
-
У вас є гроші платити штраф і відбувати карантин?
-
підкажіть, яким документом можна довести common-law status? що може показати спільну адресу проживання? які можуть бути варіанти? може хтось вже стикався із цим.
-
Дякую. Це супер інформація! Підкажіть яка служба? І як назад буде відправка?
-
я выбирала регулар,но на выходе вышло,то что вышло
22 Jan 2023, 19:22
60558/123821
about 8 hours ago