Українська Канада
-
Щиро дякую.
-
виглядає як механічна помилка. я думаю що система побачить відсутність збігу , що ваш паспорт схожий більше на звичайний, і вам прийде запрос на підтвердження. не думаю що за це вам вліплять відмову, тут люди імена задом наперед писали в паніці. все буде ок
-
Доброго дня, Хто відправляв документи на вклеювання візи через Австрію? Напишіть, будь ласка, Ваш досвід, що і як. Наперед дякую
-
Звісно, що немає. Тому я тут, і питаю пораду. В Україні планувала вакцинуватися навесні, і не встигла. Трошки сусіди завадили планам. Не тільки з вакцинації...
-
Так
-
Может я случайно не туда нажала,не понятно
-
Дякую за швидку та конкретну відповідь. Цю вакцину приймає Канада!?
-
У вас є гроші платити штраф і відбувати карантин?
-
підкажіть, яким документом можна довести common-law status? що може показати спільну адресу проживання? які можуть бути варіанти? може хтось вже стикався із цим.
-
Дякую. Це супер інформація! Підкажіть яка служба? І як назад буде відправка?
-
я выбирала регулар,но на выходе вышло,то что вышло
-
там потрібно було обирати "регулар" я незнаю чи можна це змінити, але на худий кінець, вони розберуться, головне що не дипломатичний вибрали)
-
да))
-
інопланетний!)))
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, я не громадянка України, а чоловік та дитина громадяни, у дитини є паспорт. Маю свідоцтва про шлюб та народження дитини. Чи я можу подати документи для Канади?
-
Добрий день! Хочу додати в файл PDF фото свого другого паспорту, там маю візу, але не можу знайти цю функцію. Перечитав листування в группі за три дні))) не знайшов 😔. Прошу допомоги, хто вже стикався з такою ситуацією 😊
-
Скажите пожалуйста,у меня пришла моя аппликация в документе в строке тип паспорта почему-то написано alien’s passport,что делать,писать в поддержку?
-
Мне пришло только приглашение
-
Вибачте, незрозуміла. Якщо я зроблю першу дозу в Угорщині, то мені чекати ще 3 тижні до другої дози (ще 3 тижні не зможу вилітати)...
-
Можете, пожалуйста, показать это письмо
22 Jan 2023, 19:22
60567/123847
about an hour ago