Українська Канада
-
Привіт. Чи потрібно завірити лист від батька нотаріально, чи це просто підписана у вільній формі згода?
-
Добрий день, чи приймають паспорти на вклейку візи без попереднього запису в Берліні якщо принести його особисто?
-
Дякую велике
-
Вам прийде письмо на пошту
-
Добрий день, я здавав паспорт на вклейку візи в Дюсельдорфі підкажіть будь ласка, як я маю дізнатися що вони вклеїли візу і паспорт можна забрати
-
можете й самі - на емайл прийде повідомлення з трек номером або робіть почт доставку на віптравку і відслідковуйте напевно все це обговорювалось вище- користуйтесь пошуком
-
Хто вже в Канаді і летів з WAW Airport - напишіть мені будь ласка🙏🏻
-
@banofbot
-
Дякую 🙏
-
Мені у візовому центрі пару місяців тому сказалі , що всі терміни для українців скасовано. Вчора віддала паспорт сина на вклейку , йому запрос прийшов в кінці серпня , подивимось )
-
Добрий день, підскажіть будь ласка, прийшов лист на меіл, що я можу не вклеювати візу, а можу виїхати до Канади з певних країн( перечень додавався) просто в аеропорту пред’явити цей лист. Наскільки це правдива інформація, виїжджав хтось таким чином?
-
Доброго дня , підскажіть будь ласка скільки часу дається щоб вклеїти візу. Дякую заздедегідь 🙏❤️
-
Ми зможемо самі й забрати? Нам якось про це повідомлять?
-
за один день нереально - паспорт вкидаєте в конверт і чекаєте від тижня до декілька тижнів
-
30 днів У листі з запрошенням на вклейку написано Кажуть, що нам можуть вклеїти і після цього строку, навіть клопотання писати не потрібно Але я б написав клопотання з причиною пропуску, на всяк випадок
-
Біометрія здається по факту Якщо було 17 років на момент подачі заявки на візу, то вона не здається Якщо Канаді потрібна була ваша біометрія, то вона б запросила її
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи хтось із спільноти возив особисто паспорт на вклейку візи до Австрії? Цікавить чи є змога в один день вклеїти візу і забрати паспорт. Буду вдячна за відповідь
-
Підкажіть, будь ласка, якщо виповнилося 18 років після того, як попросили паспорт на вклейку? Можна самостійно зініціювати здачу біометрії?
-
Скажите пожалуйста, сколько времени есть , на подачу паспорта на вклейку?
-
дякую вам
22 Jan 2023, 19:22
6062/123963
27 minutes ago