Українська Канада
-
Ми тут вказували всіх разом, в одній групі
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка,хто останнім часом записувався на біометрію до Варшави,на які дати вдалося знайти вільне місце?
-
или все таки нужно указывать тут ?
-
Подскажите пожалуйста, нужно ли детей до 14 лет отдельно регистрировать? или достаточно их подать как детей в этом списке
-
Підскажіть, будь-ласка. Для підтвердження шлюбу потрібен «Апостоль»? Апостоль — це підтвердження шлюбу закордоном. Він потрібен для деяких країн, але не знаю чи потрібен він для Канади?
-
Тільки я
-
Дякую за відповідь 🙏
-
Збираємось до Манітоби. Тому й намагаюсь все максимально дізнатись.
-
Чи можливо аплікації заповнені окремо на мене і дітей, об'єднати в групу?
-
От я і теж боюсь так їхати, коли мете і нічого не видно. 😊 Дякую за відповідь.
-
Перепрошую, що задаю так багато вам питань. Просто хочу все добре зрозуміти і знати куди ми їдемо 😊. Але якщо якісь дуже великі негаразди з погодою, то чула, що міста просто стоять. Як тоді працювати і переміщуватись по місту?
-
Для нас наприклад сніг ніколи не був проблемою, проблемою була його відсутніть. Наскільки я зрозуміла, то більш менш теплий період в Манітобі починається в квітні і закінчується в листопаді. Решта часу морози і сніг. Але великим плюсом є те, що тут сонячно. В багатьох країнах Європи, та Україні взимку похмуро і мокро, якщо не має мороза. Тому для нас краще сонце і мороз, ніж сірість.
-
Мені допомогло почекати 2 дні з моменту листа запрошення
-
Дякую!
-
Так, ми дивились ціни на оренду житла і в порівнянні з Манітобою ціни в 1,5-2 рази вищі там. Не кажучи вже про ціни на продажах.
-
Теплий клімат, то не тільки Британська Колумбія, ще й південь Онтаріо
-
У мене був appointment на вклейку візи, я його дала і мені дали чек, мае повідомлення прийти що віза готова чи як?
-
Дякую за відповідь і вашу допомогу в цьому чаті ❤️
-
Розкажіть будь ласка більше про Британську Колумбію. У дитини дерматичне захворювання, треба в більш теплий клімат.
-
Чи на ті виплати по безробіттю можна перебитись до початку сезону, якщо не знайшли роботи на зиму?
22 Jan 2023, 19:22
60806/123850
about 7 hours ago