Українська Канада
-
Ще мене цікавить чи зможе мій син навчатися в канадскі школі якшо поставити навчання в коледжі на паузу чи потрібно повністю відраховуватися???
-
Дякую за відповідь. Вирішила не ускладнювати собі життя, коли є англомовні провінції і в англійській я, як риба у воді
-
Якщо Ваша професія пов'язана зі спілкуванням з людьми - без французької Ви не впораєтеся. І, якщо в Монреалі дійсно хоч якось прожити із англійською (хоча це буде складно), то по всій провінції Квебек - без французької ніяк. Крім того, це офіційна мова всіх державних адміністрацій Квебеку... (з досвіду наших мігрантів, що вже там)
-
А у Вас коли біометрія і де?У нас 30.03 в консульстві в Варшаві.
-
Спробуйте змінити поштову скриньку (мені допомогла ця порада). Або (залежно від того, де Ви фактично знаходитесь)... Подивіться в інших найближчих країнах, можливо там будуть вільні місця 🤷♀
-
Добрий день! Таке питання, може хто стикався і вирішив. Біометрию сдали 24.03, у мене одразу змінився статус на biometrics completed, 26.03 прийшов запрос на паспорт. А у бабусі - ні, просто написано що біоометрия сдана, але We are processions your application, і отак досі без змін.
-
Дякую за відповідь 👍
-
Мав на увазі як довго чекати на запрошення на біометрію*
-
Люди які вже переїхали скільки від подачі заявки і до покупки білетів пройшло часу. І чи довго чекати на відповідь якщо сьогодні подали саму першу заявку ?
-
Доброго вечора, потрібна порада, я подав аплікацію окремо, і отримав запрошення на біометрію, зараз займаюсь подачею заявки для дружини і дитини, чи можу я дабавити себе, що б була 1 аплікація, а не 2 різна, чи таке робити не варто
-
Добрий вечір! Відправив аплікації (на всю родину). Запрошення на біометрику прийшли тільки для дорослих членів сім'ї, а для малої (13 років) не надіслали запрошення. Впевнений, що десь вище писали про це, але не можу знайти. Скажіть, хто знає, доньці (13 років) треба здавати біометрику?
-
Parcarea B, а адреса посольства Strada Tuberozelor Street