Українська Канада
-
Доброго вечора, потрібна порада, я подав аплікацію окремо, і отримав запрошення на біометрію, зараз займаюсь подачею заявки для дружини і дитини, чи можу я дабавити себе, що б була 1 аплікація, а не 2 різна, чи таке робити не варто
-
Добрий вечір! Відправив аплікації (на всю родину). Запрошення на біометрику прийшли тільки для дорослих членів сім'ї, а для малої (13 років) не надіслали запрошення. Впевнений, що десь вище писали про це, але не можу знайти. Скажіть, хто знає, доньці (13 років) треба здавати біометрику?
-
Parcarea B, а адреса посольства Strada Tuberozelor Street
-
Доброго вечора! Підкажіть, хто здавав в Бухаресті біометрію? Так як адреса яка зазначена в моєму запрошенні, не відповідає, тому де знаходиться саме посольство в Бухаресті. І якщо я ввожу цю адресу в гугл, то мені видаються тільки координати, а не сама адреса, і я не розумію це нормально чи ні
-
Если в паспорте СЮ номер то писать SU?
-
І мені напишіть🙏
-
Дивно😅 Ну головне, шо це одне місце))
-
Варшава центральна (як ви назвали) має назву Варшава Срєдмєстьє. Якщо потяг туди йде, то до цієї станції👌🏻 У потязі оголошують станції польською назвою станції, не перекладаючи на англійську. Тому так зрозуміліше куди їхати
-
Добрий вечір : в мене на vfs , пише що мій обліковий запис заблоковано… що робити?
-
Варшава заходня і пересаджуєтеся на електричку до Варшава срєдмєстьє. Ну або одразу на Варшава Срєдмєстьє, якщо потяг туди йтиме. А там пішки хвилин 30
-
Дякую🙏