Українська Канада
-
Учитывайте что это не просто тур виза. Это екстренная виза для украинцев. Они уже сами будут судить что им надо дополнительно
-
Просто чи не відмовлять, бо рахується неправда, виїхав 30.01 а зікінчив працювати 11.02 Написати лист пояснення?
-
Если вас не просят чтото присылать, не присылайте.
-
Хтось робив фото на візу в Канаду? Онлайн форма яку потрібно заповнити спочатку (Не біометрика)
-
А я вказав в заявці що виїхав 30 січня а працював по лютий
-
Территориально вы где сейчас?
-
Ну ви же заполняете сейчас? Если просто вопрос, то пришивайте лишь те документы которые "важные" Второстепенные сами попросят
-
Скріни чого?
-
А на сайте vfs не сказано как и куда отправлять , момент
-
Скриншоты плиз
-
Підскажіть будь ласка за скільки часу після надсилання анкети на емейл приходе лист про її одержання? Я відправляла в неділю зранку, досі нічого немає (
-
В личный кабинет пришло письмо с просьбой уже предоставить паспорт в течении 30 дней? Написано что заявку на визу одобрено
-
В визовый центр Канады, не в посольство. Вам дали бумагу с дальнейшей процедурой при сдачи биометрии?
-
Здравствуйте, сдавал биометрию в Варшаве,пришло письмо о запрашении паспорта.Подскажите пожалуйста как им отправить или принести паспорт?
-
Скажіть якщо я вказав що працював до лютого і з лютого безробітний, а виїхав я і вказав в січні, треба писати cover letter чи ні? Бо звільнено мене було 11 лютого
-
Дякую
-
Сюди вписуйте адресу куди паспорти висилати вам зворотньо
-
Сюди потрібно вписувати адрес прописки чи місця даного перебування?
-
Дякую!
-
Прийдет на мейл сообщение
22 Jan 2023, 19:22
61176/124873
19 minutes ago