Українська Канада
-
Если карты приватбанка, то по ихнему курсу
-
Дякую) тобто буде звичайна конвертація з гривни в долари по курсу?
-
Так то змінили у відділеннях, які працюють
-
Если мастеркард. - без разницы где платить, кроме России 😁
-
Подскажите, какой размер фото и кол-во фото для подачи документов , если есть загранпаспорта , только айди карта (загранпаспорт просроченный) ?
-
А хтось знає, чи можна платити в Канаді гривневою картою MasterCard?
-
Так, але бачив повідомлення від адмінів, що змінили кількість днів для здачі біометрії, тож я сподіваюсь, можливість ще буде. Дякую!
-
В Україні біометричні данні не здати, тому для українців, що вдома це зробити немає можливості і напевно самі знаєте чого
-
Дякую , не розібрався одразу :)
-
Привіт! Перечитав чат, але так і не знайшов конкретної відповіді. У чоловіків зараз немає змоги здати біометрію? Тільки через Польщу жінки можуть виїхати, вірно?
-
Зробив домашню роботу за вас, у цьому чаті всі відповіді були по декілька разів, seach працює добре, тому тримайте: visa.vfsglobal.com/pol/en/can/attend-centre/Warsaw
-
Щоб зареєструвати дитину треба робити окремо сторінку для анкети???
-
Це да)
-
Скажіть якщо я вказав що працював до лютого і з лютого безробітний, а виїхав я і вказав в січні, треба писати cover letter чи ні? Бо звільнено мене було 11 лютого
-
Якщо це так важливо , задам питання українською :₽ Підскажіть будь-ласка , на який адрес в Польщі висилати паспорт на вклейку візи , і скільки приблизно чекати ?
-
дякую, Варшавський офіс швидко процесить!
-
Приблизно 20-22 березня
-
а подали заявку, коли?
-
В Варшаві, 25 березня
-
Де і коли здавали біометрію?
22 Jan 2023, 19:22
61202/124745
7 minutes ago