Українська Канада
-
Щоб зареєструвати дитину треба робити окремо сторінку для анкети???
-
Це да)
-
Скажіть якщо я вказав що працював до лютого і з лютого безробітний, а виїхав я і вказав в січні, треба писати cover letter чи ні? Бо звільнено мене було 11 лютого
-
Якщо це так важливо , задам питання українською :₽ Підскажіть будь-ласка , на який адрес в Польщі висилати паспорт на вклейку візи , і скільки приблизно чекати ?
-
дякую, Варшавський офіс швидко процесить!
-
Приблизно 20-22 березня
-
а подали заявку, коли?
-
В Варшаві, 25 березня
-
Де і коли здавали біометрію?
-
Це вже запрос на паспорт для візи
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо прийшов лист «Original passport request” чи то є відправка паспортів на вклеєйку віз? Чи то просто перевірка паспортів?
-
Анкета вже вiдправлена i вже в процессi як тепер додаты сина до своеi групи?
-
Подскажите, пожалуйста, ещё один момент, у мамы паспорт внутренний украинский, в Посольстве сказали, что выдают какой-то сертификат тем, у кого такой паспорт. Это сертификат нужен для заполнения анкеты или нет?
-
Спасибо ❤️
-
Спочатку подовжити
-
Подскажите, пожалуйста, если у сына просроченный биометрический паспорт, то его лучше сначала продлить в Посольстве, там ставят штамп, как мне сказали, и потом только вносить его документы в анкету? 🙏
-
Підкажіть будь ласка! Хто паспорт подавав на вклейку кур’єром як забирали назад? Потрібно особисто чи зворотня доставка можлива?
-
неа
-
Питання на мільйон, в графі робота за 10 років можна вказувати паралельно дві роботи?
-
Якщо вони знаходяться в Польщі, то й відправляйте до vfs Польщі. Вклейка візи приблизно однаковий процес, це не запис на біометрію. Та по Польщі спокійніше за документи будет, коротша відстань та дешевше
22 Jan 2023, 19:22
61213/124745
7 minutes ago