Українська Канада
-
А запитати в реджестрі чи можно викорстита Дію доки чекаєш клас 5ть ?
-
Нема за що. Нехай щастить вам
-
Дякую 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Ну а чому ні? Вам головне отримати візу ..а в яку провінцію ви поїдете то вже ваше особисте
-
Тобто навіть не прилетів ще туди ми можем вибрати інше місто ?
-
Добрий вечір. Можна, не перейматесь.
-
Нет, навіть виїжджати за межі квебеку не можете, тільки піся 3 років проживання
-
Підскажіть будь ласка якщо ми подали на візу і вказали Квебек але зрозуміли що треба щось інше , потрібно якось міняти чи можна їхати в інше місце ?
-
Ми з сім'єю тиждень чекали в Австрії.
-
А ще CS50, є навіть перекладений на прометеусі нашому українському
-
Знаю одного чоловіка, який після курсів на юдемі і js на freecodecamp зумів знайти роботу. Так що все залежить від нас.
-
Глаза зламаєте з телефону
-
Чи потрібно для цього мати ноутбук чи вистачить телефону?
-
Ще крутий сайт є code.org для дітей, там багацько всього з поясненнями
-
Як порахувати, чи дохід в мене низький, та визначитися, чи дзвонити, чи ні?
-
Лист -дозвіл на отримання ворк перміт,так не сам ворк перміт
-
ворк перміт видають тільки на території канади. листом вам його не відправлять.
-
Всім здоров'я). Підкажіть, будь ласка,що робить , якщо лист на дозвіл ворк перміт не надійшов,візу вклеїли візітор.Я знаю ,що можна отримати при прильоті,але це якщо до 03.23.Хто стикався з таким питанням ,чи вирішували якось це)? Дякую
-
Привіт, друзі! Чудові новини🎉🎉🎉 Памʼятаєте ми робили опитування щодо можливого благодійного кінопоказу? Так от, наш перший благодійний показ відбудеться вже у грудні, 18-го числа!! Серед 25 фільмів, які ви назвали, ми вибрали один, який отримав найбільшу кількість побажань. Чи вгадаєте ви, який саме? Підказка на фото (вгадаєте фільм по силуету, зробленому з кадру цього фільму?) Пишіть ваші здогадки у коментарях👇
-
Добрий вечір, чи правда що білети в касі дешевші ніж на сайті. Наприклад з Варшави Lot дає 30% знижку для українців ? Хтось купляв у касі і вийшло дешевше?
22 Jan 2023, 19:22
6169/123823
about 2 hours ago