Українська Канада
-
onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/extapp/bioStatusQuery?fbclid=IwAR0woOz6tQTFZvKxKQ5Shb-qR8e9_7Xg6oiSO5pVjWfhlir_h_6M3v0tVUs
-
Потрібно
-
Доброго дня. Будь ласка дайте відповідь, а анкеті питання щодо роботи, чи потрібно вказувати той період коли не працював як unemployed, хто як заповнював. Дякую
-
Якщо батьки народились в усср що вказати, україна чи Ссср?
-
Кто сказал...я заполнила с исками и уже получила на биометрию
-
Ну и выплат никаких тоже не будет.
-
Допоки житло абсолютно за ваші гроші. Проте є певні волонтерські ініціативи, які ніби працюють в цьому напрямку, чогось дуже конкретного було доволі мало в цьому чаті. Офіційної програми розселення українців в Канаді немає
-
Спасибо
-
Без загран паспорта можно. Но розселения не будет. Или исчите сами кто поможет из диаспоры на месяц...два, или будете арендовать какое-то жилье
-
В пункте countries of residence вам нужно указать страну в которой вы сейчас проживаете/находитесь. (Если вы сейчас в Литве, то нужно это и написать) Далее перечисляете все страны в которых находились более 6 месяцев за последние 5 лет.
-
Дякую😉
-
Добрый день, подскажите разселяют ли где то украинцев? Я с детьми сейчас нахожусь в Германии хотим выехать в Канаду,но у нас нет загранпаспорта, только украинские и сведетельсто о рождении детей.Куда нужно общаться?
-
По доволі широкому формулюванні, підозрюю що ви не дуже знайомі із самим топіком. Рекомендую зайти в закрепи і почитати там повідомлення. Забере максимум 10 хвилин, але потім у вас не буде жодних запитань відносно усього процесу
-
А де подавати заявку на візу? і чи виникають якісь труднощі? Можливо якісь довідки потрібно?
-
Вона не зовсім нелегальна.Робились дозволи на роботу.Поліція Чехії перевіряла і все було добре.Фірма на яку я тут працювала польська і ті документи які мені робили з адресами і датами лишились вдома.І книжка трудова вдома лишилась.І тепер я взагалі не розумію що написати.Та ще й за 10 років.
-
Кто-то уже восстановил биометрику за границей? Я в Мюнхене. Мне отказывает посольство ссылаясь на то что не работает база Украины
-
Нема, відповідь yes в питанні do you want to work while you in canada?
-
Всё можно)
-
Добрий день Де можна заповнити анкету на дозвіл на роботу в Канаді по візі СAUET Чи може хтось має цю анкету скиньте в приват
-
Поделитесь пожалуйста как вы заполняли 🙏
22 Jan 2023, 19:22
61726/123826
about 3 hours ago