Українська Канада
-
Ще крутий сайт є code.org для дітей, там багацько всього з поясненнями
-
Як порахувати, чи дохід в мене низький, та визначитися, чи дзвонити, чи ні?
-
Лист -дозвіл на отримання ворк перміт,так не сам ворк перміт
-
ворк перміт видають тільки на території канади. листом вам його не відправлять.
-
Всім здоров'я). Підкажіть, будь ласка,що робить , якщо лист на дозвіл ворк перміт не надійшов,візу вклеїли візітор.Я знаю ,що можна отримати при прильоті,але це якщо до 03.23.Хто стикався з таким питанням ,чи вирішували якось це)? Дякую
-
Привіт, друзі! Чудові новини🎉🎉🎉 Памʼятаєте ми робили опитування щодо можливого благодійного кінопоказу? Так от, наш перший благодійний показ відбудеться вже у грудні, 18-го числа!! Серед 25 фільмів, які ви назвали, ми вибрали один, який отримав найбільшу кількість побажань. Чи вгадаєте ви, який саме? Підказка на фото (вгадаєте фільм по силуету, зробленому з кадру цього фільму?) Пишіть ваші здогадки у коментарях👇
-
Добрий вечір, чи правда що білети в касі дешевші ніж на сайті. Наприклад з Варшави Lot дає 30% знижку для українців ? Хтось купляв у касі і вийшло дешевше?
-
Знайомий в травні отримав підтвердження і фойлес візу через 4 години після біометрії
-
Вітаю! Ні.
-
Привіт! Чи потрібно зараз заповнювати arrivecan?
-
Так
-
Дякую. В вас може є приклад, як правильніше написати довіреність? Буду призначена )
-
Треба довіреність на людину, яка буде забирати паспорти. Довіреність робити на всі паспорти, так як діти повнолітні
-
Львів 2-3 тиждні прийшло, а дехто чекає місяці, це рандом, немає різниці місце здачі
-
Доброї ночі, підкажіть де можна відслідкувати трекер по паспорту?(відправили на вклейку)
-
Доброго вечора Скажіть будь ласка мені прийшло на вклейку а дитині ні … таке буває ? Треба чекати ? Бо я щось не розумію як так (
-
Добрий день, підскажіть будь-ласка, я здавала паспорта одна на трьох членів сім’ї. Тепер мені треба їх забрати, але я не можу поїхати. Якщо поїде мати одна та забере свій паспорт та дітей (совершенолітніх), її віддадуть їх?
-
Скажите, как лучше искать жилье в торонто и окрестностях ?
-
Варшава, месяц
-
Краков, 6 днів
22 Jan 2023, 19:22
6182/124559
10 minutes ago