Українська Канада
-
✅✅✅✅✅✅✅ Доброго дня! Хто паспорт на вклейку візи надсилав кур’єром? Яким чином його повертають назад? Кур’єром чи потрібно особисто забирати?
-
Добрый день, с какой страны и какой почтой? 😀🥳
-
А я ось ще думаю, їхати мені на заробітки до закінчення магістратури, і потім в Канаду чи тоже спробувати перевестись і вже шукати роботу в тій чи іншій країні
-
Скажіть будь ласка чи можна подаватися з ID паспортом України, якщо немає закордонного?
-
Я про те саме подумала, коли ви написали про маршала в аеропорту, мені лишилось ще 1.5 роки до закінчення магістратури так що думаю людина зрозуміє
-
Дякую велике за наш спокій🖤
-
Якщо треба швидше - спробуйте записатися в іншу країну, яка поруч із Вами. Якщо дійсно треба!
-
Взагалі нічого не перекладала, сьогодні прийшло що чекають на мій паспорт
-
Ще не отримала
-
Страхи, річ ірраціональна. Тому ми будемо спиратися на нормальні данні
-
Canada.ca
-
Та ми читали той сайт з різних боків, просто є страх, що раптом якщо зараз не виїхати, то потім прийде лист з посольства де буде писати " Вашу візу відмінили"
-
а силку можете скинути?
-
Термін дії візи - 10 років. Чи щось зміниться після війни - хз
-
Вот зараз прям без жартів, ви це серйозно написали? Я разом з другом ранком подала документи і тут він такий говорить " Бляяя, а я ж зараз не зможу виїхати. А що робити? А раптом потім я взагалі не зможу поїхати! Таня! Що я наробив" і вот ми зараз два дурника сидимо на лавочці в парку і думаємо що ми наробили
-
А тоді ж на скільки років дають візу?
-
Подскажите пожалуйста, если мне одобрят CAUET, и я оформлю все документы, я могу поехать в Канаду через год, или нужно прям сейчас?
-
Відмінили обмеження на 30 днів.
-
Подскажите, запись на био в Бухаресте на 3 месяца вперёд, а на Сдачу даётся 30 дней. Кто-то уже сталкивался?
-
Добрый день, подскажите я правильно понимаю, что для подачи документов по программе CUAET необходимо делать перевод украинского внутреннего паспорта на английский?
22 Jan 2023, 19:22
61835/124680
39 minutes ago