Українська Канада
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка - яким чином можна додати декілька фото та у який архів, щоб сайт його прийняв?Це я на рахунок документів запитую
-
Заповнюєте сторінку номер 2 і першу частину на сторінці номер 4
-
Чи є в когось зразок заповнення заявки VFS?
-
Підкажіть, після подання 3 заявок, 2 відкриваються і можу подивитиь статус, але одна не відкривається, пише - Sorry, a system operation failed. Please try again later. Your application is being processed, please check again momentarily. На перші 2 прийшло запрошення на біометрію. Але ця вже 2й день не відкриваеться!
-
Мест значит нет Вчера жена в Австрии записалась
-
Як діяти? Чекати вільних дат? Пробували вже посольства 3-ох країн вводити і все одно ні олного зеленого квадратика
-
Читала по інших групах, шо потрібно пробувати різні браузери і кабінети. Але скидали фото, то випала їм на кінець квітня.
-
Взагалі немає квадратиків
-
Только квадратики зелёного Цвета можно выбирать там потом предложит время выбрать
-
👇🏼👇🏼👇🏼
-
Доброго дня, в когось була така проблема? Як її вирішити? Червоними буквами пише що немає місць для подачі біометрії
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, можливо надати біометричні данні у посольстві Канади в Литві?
-
Доброго дня, можна і мені скинути форму дозволу на виїзд дітей до Канади?
-
Так, там навіть можна полінитись, і вам цей документ видадуть в візовому центрі і пмльчиком ткнуть шо писать)
-
Привіт,скажіть чи є хто прогодив біометрію в Празі і чи можна піти без запрошення неможливо зареєструватися дякую
-
Я роздрукував і ручкою заповнив
-
Документ VFS можна від руки заповнити?
-
Я телефонувала на гарячу лінію нової пошти,мені сказали,що паспорти не приймають
-
Дякую знайшла!
-
Натисніть на групу, там перейдіть в файли і знайдете
22 Jan 2023, 19:22
61902/123932
43 minutes ago