Українська Канада
-
Зарос документов на выдачу визы
-
Скажіть будьласка, як надовго можна відтягнути дату біометріі?
-
У мене таке саме!
-
Вже відмінили 30днів?Дякую.
-
Підкажіть зареєструвались на біометрику,на 28.04,це більше 30днів,чи потрібно робити продовження.
-
Має бути уся ваша інформаці про роботу від 18 років подана. Кожен рік і місяць де і ким працювали. Якщо якісь місяць чи рік не працювали то вказуйте це
-
Скажіть IRCC invitation code якщо діє до завтра я заявку тоді завтра не заповню вже? Хтось знає!?
-
Якщо не йде далі, давай в особисте. Розберемося:)
-
У останньому записі ставте галочку по сьогодні
-
Скажіть IRCC invitation code якщо діє до завтра я заявку тоді завтра не заповню вже?
-
Може таке бути, що дати десь накладаються
-
Так
-
Люди, допоможіть, будь ласка з порадою) Не пропускає в заявці на візу інформацію з навчанням та роботою. Вже намагалась десятки разів, всі дати сходятся і т п. Дуже прошу вас допомоги)
-
Це через коронавірус Зайдіть на сайт, перевірте, які послуги надає даний Візовий центр
-
Це для тих певно хто подається не по цій програмі, тобто відкрито і деякі послуги можуть не надаватись бо все роблять зара українці по програмі
-
Підкажіть будь-ласка, що це означає? Які саме обмеження?
-
Скажіть чи мона прикріпити навчання так? Універ в україні онлайн зара, поставив ongoing, хочу ще додати школу медичну в польщі де зараз навчаюсь, можна так зробити?
-
У кого то заканчивается в этом году загран паспорт?
-
Скріншоти 3 банк. рахунку і всі 3 в пдф
-
Доброго вечора) підкажіть можливо хтось знає і подавав докази стосовна наявності коштів на картах чи збережень) питання ось в чому якщо з карт були зняті кошти і є тільки заощадження у вигляді готівки, як це вказувати і доводити ?) Дякую за допомогу😊
22 Jan 2023, 19:22
62122/124616
12 minutes ago