Українська Канада
-
Хто знає яка адреса візового центру в Чеській республіці?
-
Скиньте, будь ласка, хто отримав цей лист у Варшаві, інструкцію куди і як відправляти паспорт. 🙏🙏🙏
-
Сказано якщо працюєш по контракту від 12ти місяців, роботодавці працівникам дають health benefits, так шо все ок
-
Подскажите, есть кто кому курьером паспорт в Польше возвращали из визового центра? Как это происходит? Курьер физически отдал конверт вам в руки?
-
Там має бути посилання, через яке записуватись
-
Прийшов лист через декілька годин після подачі заявки на біометрію, як записатися на біометрію ?
-
Дякую, зараз спробую
-
Друзі , хочу завантажити документи. А програма не приймає їх. Хоча розмір і формат файлу відповідає вимогам , ще хтось має таку проблему зараз?
-
В письме на подачу биометрии написано что нужно иметь не просто одноразовые маски, а особенные, более плотные. Подскажите пускают в одноразовых или купить? Подача в Будапеште Спасибо
-
Дякую
-
Його можна продовжити у посольстві України будь якої країни,а потім подаватися,додаючи скан сторінки з печаткою про продовження паспорту
-
Біометрію десь в Україні можна здати?
-
Можна
-
Дуже Вам дякую!
-
Підкажіть, будь ласка, з українським паспортом книжечкою можна подаватися на оформлення заявки? Чи тільки ID
-
Думаю проблем не буде, пояснити на місці. Аплікація виправленна, але роздруківка стара буде.
-
Ще не були, записані на 14 число
-
І у посольстві чи візовому центрі не було проблем через помилку? Вас пряйняли, все ок?
-
Це у дитини, закордонний
-
Ні, термін дії найменше 3 роки. Наскільки мені відомо
22 Jan 2023, 19:22
62152/124014
about 5 hours ago