Українська Канада
-
Благодарю!
-
Ребята, а какие мысли по поводу авто? Отправлять с собой в контейнере? Или есть варианты продажи в Европе?
-
В посольство?а хіба не у візовий центр потрібно?
-
Подскажите пожалуйста, а при подаче через CUAET какая часть оформления происходит по прибытию в Канаду? Я так понимаю work permit? Жена сейчас в Европе у друзей, пытаемся понять можно ли ей получить визу и ждать пока все закончится, чтоб с мужем поехать уже вместе. А не ехать одной и искать где останавливаться
-
Да, все верно
-
Я висилала паспорти поштою до українського посольства і все норм, вернулися)
-
Подскажите, пожалуйста, я правильно понимаю, что разрешение на ребенка от родителя нужно только в том случае, если едит кто-то один, а если едит вся семья, то разрешение не нужно?
-
Доброго дня, скажіт будь ласка, а на скільки забирають паспорт на проклейку візи ? Хто проходив підкажіть.
-
Я просто не пам’ятаю чи там вквзувалося як родина...🤦🏻♀️ Зазначала шо не сама, і додала дітей з паспортними даними)
-
Якщо я заповнюю анкету від імені свого чоловіка і маленької дитини, то потрібно додавати форму IMM5476 (Це згода на обробку персональних даних)? Хто знає як її заповнити?
-
В нас було три заявки в одній категорії Родина (мати і дві дитини), але емейл один
-
В нас був один спільний емейл на всіх
-
Я склала заявку на візу, і там в кінці вказувалися діти, на них теж потрібно по окремо складати заявку (для цього потрібно створювати емейл) , підкажіть будь ласка 🙏🏻
-
Доброго дня! Так, я так і писала, а вони error . Спробую ще раз. Дякую за відповідь
-
І ще звідки краще летіти в канаду, може хтось летів і знає яка ціна квитків?
-
Дівчата хто може допомогти із заповненням по програмі захисту?
-
дякую) ще одгюне підтвердження)
-
Спасибо большое!
-
в закрепах є повідомлення від адміна, що відмови є. і що люди йому в особисті пишуть
-
Вам прийшов?
22 Jan 2023, 19:22
62199/123932
42 minutes ago