Українська Канада
-
Доброго дня . Підкажіть дітям до 14 теж вклейку в паспорт потребують.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо мені вклеїли візу до Канади на добу строку дії паспорта, тобто до середини лютого 2023го року, чи можу я зробити новий паспорт і вклеїти нову візу куает на повних три роки? Дякую
-
Згідно закону, кожен громадянин України має право мати на руках два дійсних паспорти для виїзду за кордон. Ви коли подавали на виготовлення нового мали просто вказати в анкеті, що старий залишаєте. Але якщо Вам ще не прийшов запит на вклейку візи, то краще почекайте і направте на вклейку новий паспорт, для цього, перед відправкою через кризову форму потрібно повідомити IRSS, що направляєте новий паспорт і прикріпити до звернення його сканкопію
-
Доброго дня. Підкажіть були ласка , хто знає? У мене закорднний паспорт небіометричний , дійсний ще кілька років, подала на вклейку канадської візи. Але хочу зробити зараз новий біометричний. Мій старий при цьому залишаю, бо ж там віза канадська буде. Його не будуть дироколити? Може хтось має такий досвід, що в одному віза, але ви робили новий паспорт і старий залишали? Буду дуже вдячна за відгуки.
-
Ми нічого не друкували більше, і за спостереженнями - ні
-
Вiтаю! Чи треба на бiометрiю роздруковувать окрiм Biometrics Collection Letter еще i Client Application Summary ?
-
Я на 99% так само думала. Ви розвіяли мої сумніви) Бо для мене це також оцінки, а не оцінювання як таке. Я то знайшла якийсь assessment online, але така «та нууу»😂
-
Бо CLB то Canadian Language Benchmark , ніколи не чула, щоб так називали будь який тест.
-
Всім привіт) Дуже цікавить інфа (для себе і «кому потрібно буде»), бо ніколи не чула про таке. А на питання отримала лише «погугліть» 😅 (не нагуглила 😂). Можливо хтось стикався?
-
Доброго ранку. Можливо хтось володіє інформацією, яке життя поза Вінніпегу в невеличких містах? Плюси/мінуси. Дуже дякую.
-
Your application to work in Canada has been initially approved by Immigration, Refugees and Citizenship Canada. The final decision to issue you a work permit and allow you to enter Canada is made after an examination by an officer in Canada. At that time, an officer will assess if you still meet the requirements of the Immigration and Refugee Protection Act, its Regulations and any other Canadian legislation.
-
Потрібно вписати друга на стор.3 consent form і в довільній формі дати йому довіреність забрати паспорт (ці документи подаються разом із паспортом на вклейку візи). При отриманні в нього на руках повинна бути довіреність і копія вашого паспорту, щоб звірити підпис.
-
Моі друзі після підтвердження візи отримали нові паспорти. Написали в консульство куда паспорти відправляли на вклеювання, зо дія паспорту закінчилась і вони мають новий. Все обґрунтували. І їм вклеїли в новий паспорт візу
-
Буду дуже вдячний за вашу підказку, а може хтось уже так робив. Чекаємо на отримання закордонного паспорта в Польщі, скоро має бути. Подали мене і дружину по даній програмі. Її подавали по біометричному паспорті, себе по закордонному. Вже здали біометричні дані. Чи можу я в Варшаві подати на вклеювання візи в її новий паспорт, який не був вказаний в заявці?? І чи потрібно для цього щось додатково заповнювати, якісь папери? Знаходжу в інтернеті інструкції з самої Канади, але хочемо поїхати з вклеїними візами, в мене вона така і буде, але дружині по вхідним даним що ми подали, буде foil-less. Дякую велике за відгук😊❤
-
Чекайте) буде