Українська Канада
-
Консульство.
-
Дякую вам!!!)
-
Мені тричі вдалось. Набирала кожного разу близько 30 разів і кожного разу чекала чи приймуть виклик.
-
У вашому акаунті
-
В профілі на Canada.ca
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, де я можу подивитись свійт UCI (client id number ?
-
❓⁉️❓⁉️❓⁉️❓⁉️❓⁉️ Доброго дня!!! Хто знає, як (який порядок) відправити до візового центру Варшави з України паспорт, щоб вклеїли візу, згідно з надісланим запитом від візового центру (біометрія є дійсна). Куди надіслати? Які документи додавати? Як отримати паспорт в Україну назад тощо? Чи можна, щоб у візовий центр прийшла довірена людина (замість мене) із моїм паспортом? ❓⁉️❓⁉️❓⁉️❓⁉️❓⁉️
-
Є тут хтось, хто здавав біометрію в Бухаресті, або Кишиневі? Яка ситуація? І ще питання, чи можна після здачі біометрії повернутись в Україну і вже звідти надіслати паспорт для вклейки візи?
-
Проблема была в названии с точкой, убрал и загрузило
-
Была проблема с загрузкой - в названиях файлов не должно быть кириллицы
-
700кб
-
значит да
-
Обичний пдф пропускае, а пдф и доки з 2 сторінками не
-
название доков латиницей?
-
Допоможіть, не загружається паспорт ні в pdf, doc, docx, 700мб ні чз оперу ні чз сафарі
-
Нічого не питають! Просто фоткають і беруть відбитки пальців
-
Если в Украине, то они так и называются - "Еміграційна служба України " Вбейте в гугл, Вам на карте покажет ближайший к Вам. Я таким образом искала
-
Нет. Разговаривали на русском. Когда поняли что мне и на англ норм, то перешли на англ
-
а они вас что то спрашивали?)
-
Добрий вечір! Шукаю компетентну людину яка б мені могла допомогти у поданні візи. Порадьте когось 🙏🏻
22 Jan 2023, 19:22
62497/124541
about an hour ago