Українська Канада
-
Нічого не питають! Просто фоткають і беруть відбитки пальців
-
Если в Украине, то они так и называются - "Еміграційна служба України " Вбейте в гугл, Вам на карте покажет ближайший к Вам. Я таким образом искала
-
Нет. Разговаривали на русском. Когда поняли что мне и на англ норм, то перешли на англ
-
а они вас что то спрашивали?)
-
Добрий вечір! Шукаю компетентну людину яка б мені могла допомогти у поданні візи. Порадьте когось 🙏🏻
-
Да , сама процедура простая и быстрая (5 мин) у меня были вопросы , мне разрешили их задать и доброжелательно отвечали
-
Дякую
-
Доброго вечора, заповнюю анкету на дитину. І там є питання "чи є у апліканта діти до 16 років" ... Як правильно заповнити? Підкажіть будь ласка
-
Також цікавить.
-
Ви самі подавали на візу?
-
а что-то спрашивают? или просто подходишь, отдаешь документы, фоткают + пальцы и свободен?
-
Добрый вечер! Подскажите пжл кто-то отправлял паспорт из Украины в Варшаву для вклейки визы? Какой компанией и как правильно это оформить?
-
Ясно, спасибо
-
Нам сказали прийти без записи (Кишинев)
-
А на вклейку тоже надо записываться через систему, не знаете?
-
Стамбул
-
Напишіть запит щодо причин відмови.
-
Ого. Ніхто незнає причин відмови.
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка які документи ви прикріплювали коли заповнювали анкету на сайті?
-
Вітаю! Чи може хтось знає: В аплікаційній формі не вписали батька , якого було позбавлено батьківських прав ще у дитинстві . Чи може це бути причиною у відмові візи?
22 Jan 2023, 19:22
62512/124575
about an hour ago