Українська Канада
-
Найчастіше цей вираз означає "отримання дозволу на постійне місце проживання через систему "Express Entry".
-
23 листопада
-
поясніть будь ласка, що означає PR програма ?
-
А коли це ви намагалися віддати, підкажіть будь ласка?
-
Записуєтеся на сайті візового центра на конкретний день і час. Отримуєте підтвердження вашого запису і з ним і листом запрошенням на біометрію і паспортом їдете здавати її
-
На скільки я знаю то тільки документ який засвідчує особу, наче як навіть дія проходить
-
Добрий день! Підскажіть будь-ласка, мені вже прийшли паспорта, я сама хочу поїхати за ними. Щось потрібно мати при собі, щоб забрати їх обратно?
-
Добрий день.Ні!!Не прийняли у мене і у всіх хто хотів віддати.З 18 листопада вийшов наказ,що не можна.До 18 ще можна було.Сказали чекати запрошення на дитину.
-
Це прям можу з ним їхати на біометрію ? (Поправка: заявка за 27 квітня)
-
Дякую за інформацію
-
Ви всі зможете працювати, незалежно від типу візи, всі повинні отримати WP в аеропорту Канади
-
По прилтьоту в аеропорт канади отримаэте дозвіл на роботу і зможете працювати
-
Тільки нагадайте будь ласка , що саме
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка таку інформацію. Жінці дали візу Worker. А мені і дітям visitor. Чому так і чи я зможу працювати з такою візою?
-
Курси це одна з вимог.
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка таку інформацію. Жінці дали візу Worker. А мені і дітям visitor. Чому так і чи я зможу працювати з такою візою?
-
Привіт, підкажіть будь ласка, чи є якась реєстрація першочергово на медичну страховку, чи тільки після як знайшла роботу при ній буде?
-
Дійсна
-
Дякую!
-
www.jobbank.gc.ca/home ca.indeed.com/m/jobs?l=Canada Я, в основному, на indeed дивлюся. Але більш дієвий спосіб - звертатися безпосередньо в компанії, які працюють у вашій сфері і запитувати про роботу. Бо на розсилку резюме довго відповідають.
22 Jan 2023, 19:22
6264/124535
about an hour ago